Acum la Digi FM Marius Dobre NELLY FURTADO - I-m like a bird

352 articole scrise de Viorica Neagu

Intalnire pe Tinder

Ce a pățit o femeie după ce bărbatul pe care l-a cunoscut pe Tinder i-a spus că s-a îngrășat, la doar 5 minute după ce s-au văzut

Întâlnirile romantice intermediate de site-urile de dating au întotdeauna o doză de necunoscut, pentru că niciodată nu știi la ce să te aștepți de la cealaltă persoană. O femeie spune că, după ce a acceptat o întâlnire pe Tinder, a călătorit timp de trei ore pentru a-și întâlni ”perechea”, doar că a avut parte de o experiență neplăcută.

Matthew Perry

Galerie Foto A ieșit certificatul de deces al lui Matthew Perry. Când se va dezvălui cauza decesului

La două săptămâni de la moartea lui Matthew Perry, certificatul de deces al interpretului lui Chandler din serialul „Friends” a fost dezvăluit de presa americană. Deocamdată, documentul nu dezvăluie cauza morţii actorului în vârstă de 54 de ani, care a fost găsit inconştient de asistentul său în jacuzzi-ul din locuinţa sa din Los Angeles.

dida

Galerie Foto Dida Drăgan din nou pe scenă la 77 de ani. Artista este într-o formă excelentă

Dida Drăgan va urca din nou pe scenă. La cei 77 de ani artista a fost surprinsă în niște imagini inedite chiar de către Adrian Enache, la repetițiile pentru concertul său de la Sala Palatului. Dida Drăgan este invitat de onoare și va cânta alături de Theo Rose, Bella Santiago, Alexandra Ungureanu, Diana Enache, Rareș Varniote și Daniel Iordăchioaie.

dinu maxer

Galerie Foto Copiii lui Dinu Maxer se înțeleg foarte bine cu iubita acestuia. „Fiu-miu a început să comploteze mai mult cu Magda”

Dinu Maxer și iubita sa, Magdalena Chihaia, sunt împreună de câteva luni. Cei doi s-au afișat împreună la scurt timp după ce artistul a anunțat divorțul de Deea Maxer. Cum se înteleg cei doi copii ai interpretului cu actuala iubită? Solistul a ținut să menționeze faptul că partenera lui de viață are o legătură strânsă cu Andreas și Maysa.

Dorian Popa și Babs/ Foto: Instagram

Galerie Foto Claudia Iosif s-a mutat la casa ei după despărțirea de Dorian Popa. Cum arată

În urmă cu câteva luni, înainte de a confirma despărțirea de Dorian Popa, Claudia Iosif a anunțat pe rețelele de socializare că și-a cumpărat propria locuință și a publicat primele imagini cu imobilul. Designerul vestimentar și-a cumpărat un apartament extrem de spațios, cu multe elemente de decor din lemn, însă între timp l-a renovat complet și l-a făcut pe gustul ei.

George Buhnici

Galerie Foto George Buhnici a pierdut procesul în scandalul „vergeturilor”. Vloggerul este bun de plată

George Buhnici a pierdut procesul cu CNCD de la Curtea de Apel, după ce a fost amendat cu suma de 20.000 de lei pentru discriminare, în urma declarațiilor făcute despre ”femeile cu vergeturi pe plajă”, în iulie 2022. Pe data de 31 august 2022, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a aplicat sancțiunea amenzii contravenționale în cuantum de 20.000 de lei. vlogger-ul a atacat hotărâra CNCD în instanță, dar a pierdut procesul. Pe de altă parte, judecătorii Curții de Apel au decis să reducă amenda.

Kate Middleton

Galerie Foto Kate Middleton a condus un vehicul blindat de șapte tone. Prințesa de Wales a acordat medalii militarilor

Kate Middleton a îmbrăcat echipamentul de luptă și a luat parte la exercițiile militare cu regimentul Queen’s Dragon Guards. Ba mai mult, a condus și un vehicul blindat de șapte tone. Prințesa de Wales a ajuns la Robertson Barracks din satul Swanton Morley din Norfolk, pentru a întâlni trupele și pentru afla mai multe despre operațiunile lor, dar și pentru a oferi medalii ofițerilor cu vechime în serviciu.

Bruce Willis

Galerie Foto Fiica lui Bruce Willis, noi detalii despre starea tatălui său: „Văd iubire când sunt cu el, este tatăl meu și mă iubește”

Recent, fiica lui Bruce Willis, Tallulah Willis, a împărtășit mai multe detalii despre starea de sănătate a tatălui său, mărturisind că deși boala este „foarte agresivă”, Bruce este neschimbat. Inițial, actorul în vârstă de 68 de ani fusese diagnosticat cu afazie, însă după mai multe cercetări și teste medicii săi au ajuns la concluzia că suferă, de fapt, de demență.