Acum la Digi FM Marius Dobre JASON DERULO - Want to want me

352 articole scrise de Viorica Neagu

Oana Radu

Galerie Foto Oana Radu, divorț după doar trei ani de căsnicie. Anunțul a fost făcut chiar de artistă

Oana Radu și soțul ei, Cătălin Dobrescu, și-au spus „adio!”, după doar trei ani de căsnicie. Artista a confirmat despărțirea pe pagina ei de socializare, refuzând însă să ofere prea multe detalii în privința motivelor care au dus la ruptura bruscă dintre ei.

Pavel Stratan

Galerie Foto Cum se menține în formă Pavel Stratan la cei 53 de ani. „Nu găsesc timp și gata”

Pavel Stratan (53 de ani) nu renunță la marea sa pasiune, sportul. Cântărețul s-a filmat recent, încă de la prima oră a dimineții, în timp ce alerga în aer liber. Pavel Stratan este cunoscut și ca fiind un iubitor al sălilor de forță. În anul 2015, presa basarabeană scria că artistul s-a angajat ca instructor de fitness la o sală de sport din Republica Moldova din cauza impasului financiar în care era.

Lucian Mândruță

Video Lucian Mândruță despre vizita președintelul în Africa: „Acum e pe teritoriul ridicolului. Nu știu de ce a făcut asta”.

Klaus Iohannis a dus, în vizita sa din Africa, 30 de laptop-ri și 30 de ghiozdane pentru copiii care învață la un liceu din Kenya. Despre gestul Președintelui și scopul său, Lucian Mândruță a comentat azi la Matinalii, alături de gazdele emisiunii.

Smiley

Galerie Foto Smiley nu suferă că a rămas fără permis. „Mie nu prea-mi place să conduc. Conduc de nevoie”

Smiley este pieton de aproximativ cinci săptămâni, dar nu face o dramă din asta. Cântărețul a fost surprins de aparatul radar cu o viteză de 104 km/h, în localitate. El susține că nu a văzut indicatorul de 50 km/h. Prin urmare, polițiștii și-au făcut treaba și i-au suspendat permisul.

Catrinel Menghia

Galerie Foto Catrinel Menghia, mamă pentru a doua oară. Actrița apare pe coperta unei reviste cu burtica de gravidă

Catrinel Menghia, în vârstă de 38 de ani, așteaptă al doilea copil. Actrița, stabilită în Italia, mai are o fetiță, Caroline Leon, în vârstă de 4 ani. Ea a dat vestea cea mare într-un mod inedit. Românca a apărut pe coperta revistei Donna Moderna, unde și-a expus burtica de gravidă.

Carmen Iohannis

Galerie Foto Ținuta purtată de Carmen Iohannis în safari, în Kenya. Detaliul care a atras atenția asupra soției președintelui

Carmen și Klaus Iohannis au ajuns ieri în safari, în Kenya, în cadrul turneului lor din Africa. Pentru această vizită, prima doamnă a ales haine lejere, foarte diferite de cele în care a mai apărut. Dacă în primele două zile din Kenya, Carmen Iohannis a îmbrăcat două costume foarte elegante, unul lila, cu pantaloni, și altul alb, cu fustă, pentru vizita în safari, prima doamnă a României și-a schimbat complet stilul.

mihai sturzu

Galerie Foto Mihai Sturzu vrea să-și întemeieze o familie alături de partenera sa. „Orice zi este minunată când poți spune cuiva „te iubesc””

Fostul solist de la Hi-Q, Mihai Sturzu, are planuri mari cu iubita lui. Acesta trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de partenera lui, pe care o descrie drept „o femeie minunată', și crede că a venit momentul să-și trăiască și viața de familie, cu mai multă intensitate.

Angela Similea

Angela Similea, despre șocul pe care l-a suferit 20 de ani în urmă: „A fost o cumplită luptă să mă despart de el”

Angela Similea a suferit enorm acum 20 de ani, când fiul său, unicul copil, a decis să plece în America. Atât de mult a îndurerat-o ideea că va trăi departe de el, încât părul i-a albit complet într-o zi. Sorin Hilgen este rodul iubirii din cea de-a doua căsătorie a artistei, cu chitaristul Sorin Movileanu.