Acum la Digi FM Oana Zamfir și Vlad Craioveanu CYRIL - Stumblin In

352 articole scrise de Viorica Neagu

Codin Maticiuc

Galerie Foto Ce face Codin Maticiuc de Sărbători. Ce surpriză îi pregătește soției sale

Codin Maticiuc a muncit tot anul și acasă nu a prea stat, alături de familie, așa că vrea să-și ia revanșa. Actorul se gândește să pregătească o vacanță surpriză, de sărbători, în care să meargă împreună cu partenera sa, Ana Pandeli. Codin a dezvăluit că vrea să plece câteva zile alături de jumătatea lui, fără cele două fete, Smaranda și Ilinca.

Corneliu Vadim Tudor

Galerie Foto Cu ce se ocupă fetele lui Corneliu Vadim Tudor. „Trăim din revistă și din pensia mamei”

Fiicele lui Corneliu Vadim Tudor, Eugenia și Lidia, au început practic o nouă viață, alături de mama lor, după moartea politicianului. S-au luptat cu toate, chiar și cu procesele pe care acesta le avea pe rol, au ținut familia unită, dar au mers mai departe și cu revista, iar în această poveste rolul principal i-a revenit Lidiei Vadim.

Maria si Ionut Iftimoaie

Galerie Foto Cu ce se ocupă soția lui Ionuț Iftimoaie. „Ionuț nu spune nimic. Mă susține în tot ceea ce vreau să fac”

Maria, soția lui Ionuț Iftimoaie, e preocupată de familia sa, dar și de afacerea pe care o are și noul domeniu în care va profesa în viitorul apropiat. De curând ea a făcut un curs de micropigmentare pentru sprâncene și buze, și în curând va profesa și în acest domeniu.

aura urziceanu

Gheorghe Turda, despre situația Aurei Urziceanu: „Pe scenă, era magnifică, electriza lumea cu vocea ei”

Vestea că Aura Urziceanu (76 de ani), vocea de aur a jazz-ului românesc, s-ar afla într-un azil din Canada, bolnavă de Alzheimer, i-a luat prin surprindere pe mulți dintre fanii ei din România și foștii colegi de scenă. Gheorghe Turda, însă, nu consideră că este un lucru tocmai rău dacă ea ar fi a ajuns într-adevăr în grija statului canadian.

Adriana Schiopu

Adriana Șchiopu, studenta care l-a fascinat pe marele actor Dem Rădulescu: „Unde se întorcea ea, era şi el”

Actrița Adriana Șchiopu, soția lui Dem Rădulescu împlinește astăzi 69 de ani. Artista l-a cucerit pe marele actor de când era pe băncile școlii, la IATC „Ion Luca Caragiale” din București. Actrița cu ochi albaștri l-a făcut pe Dem Rădulescu, care în acel moment era profesor acolo, să se îndrăgostească de ea pentru totdeauna.

Dorian Popa

Video Dorian Popa și-a renovat casa. Cântărețul a arătat pe canalul său de Youtube ce modificări a făcut în dormitor

Dorian Popa a făcut renovări în casa pe care și-a construit-o acum cinci ani de zile în Domnești, lângă București. Artistul și-a schimbat și livingul, dar și dormitorul matrimonial, după ce s-a despărțit de Claudia Iosif, cu care a avut o relație de 11 ani.

Speak si Stefania

Galerie Foto Speak și Ștefania își schimbă locuința în fiecare an. „Îți dă o altă energie și o altă poftă de viață”

Stela Popescu

Camelia Mitoșeru, la șase ani de la moartea Stelei Popescu: „Dacă nu locuia singură, mai trăia și astăzi”

Pe 23 noiembrie, se împlinesc șase ani de la moartea Stelei Popescu. Regretata actriță a suferit un accident vascular cerebral și a fost găsită fără suflare în locuința sa din Capitală. Camelia Mitoșeru, apropiată a acesteia, a făcut câteva destănuiniri despre prietenia care le-a legat, susținând că nu a fost vorba despre vreo urmă de rivalitate, așa cum s-a crezut multă vreme.