Acum la Digi FM Alex Vidia SMILEY FEAT PACHA MAN - Love is for free

352 articole scrise de Viorica Neagu

florin negrutiu

Video Florin Negruțiu despre vizita lui Klaus Iohannis în Africa: „Este cu gura până la urechi în toate pozele. Are zâmbetul larg ca al lui Ion Iliescu”

De ce este Președintele României vesel în străinătate și trist în România? Florin Negruțiu, invitat azi la Matinalii, a analizat pozele făcute de Președinte în Africa, a observat că râde în toate și a conchis că lui Klaus Iohannis nu-i priește România.

Narcisa Suciu

Galerie Foto Narcisa Suciu ar vrea să se retragă la mănăstire. „E casa lui Dumnezeu și toată lumea trebuie să aibă acces acolo”

Narcisa Suciu ar vrea să se retragă la mănăstire. Cel puțin asta reiese în urma ultimelor sale declarații. Cântăreața a mai vrut să facă acest pas la vârsta de 17 ani, după moartea mamei sale, însă nu a avut acordul tatălui său, fiind minoră.

Carmen Iohannis

Carmen și Klaus Iohannis se află în Africa. Prima Doamnă a României a încălcat protocolul vestimentar

Carmen și Klaus Iohannis se află într-un turneu oficial în Africa, care a început luni, în Kenya. Prima Doamnă a României deja a impresionat cu ținutele elegante pe care le-a ales, la care a asortat accesorii de brand, însă a încălcat protocolul și a apărut cu degetele la vedere, în sandale.

florin negrutiu

Video Florin Negruțiu, despre ceasul de 30.000 de euro al lui Rareș Bogdan: „Oamenii trebuie să știe că din presă nu te îmbogățești”

Florin Negruțiu a fost invitat la Matinalii, azi, și a vorbit despre declarațiile lui Rareș Bogdan, căruia atunci când i s-a atras atenția că are la mână un ceas în valoare de 30 000 de Euro, politicianul a zis că își permite pentru că a lucrat în mediul privat, adică în presă.

Andra

Galerie Foto Andra, despre greutățile întâmpinate pe drumul succesului: „Nu doar o dată am avut nevoie de ajutor medical”

Andra, una dintre cele mai bune voci din România, are peste 30 de ani de scenă, dacă sunt luate în calcul și aparițiile ei de când era copil. Artista însă mărturisește că nu au fost ușor și că a ajuns aici cu foarte multă muncă. Artista recunoaște că de multe ori a ajuns la epuizare fizică și a avut nevoie de medic pentru a se pune înapoi pe picioare.

Feli Donose

Galerie Foto Feli a vorbit despre operația care a ajutat-o să slăbească. „A fost un proces destul de greu și emoțional”

Feli Donose (37 de ani) a făcut o operație de micșorare a stomacului în anul 2016, la recomandarea medicilor. Într-un podcast recent, cântăreața a vorbit despre ce a determinat-o să apeleze la această intervenție, despre perioada de recuperare, dar și despre cum arată acum alimentația ei.

Florin Piersic Jr.

Video Florin Piersic Jr. a ironizat influencerii care au fost păcăliți să promoveze „Brânza regelui“

Recent, un youtuber a fost pus pe glume și a reușit să păcălească mai mulți creatori de conținut să facă reclamă la „Brânza Regelui”, un produs care, de fapt, nu exista. După ce tânărul youtuber a făcut publică întreaga poveste, farsa s-a viralizat în mediul online. Astfel, renumitul Florin Piersic Jr. a încercat și el să pună mâna pe o mostră din această brânză.

Fata disparuta Sighetul Marmației

Melinda Sara Moiș, fetița dispărută în urmă cu o săptămână, a fost găsită. Unde se afla

Melinda Sara Moiș, copila de 13 ani căutată de o săptămână de polițiști, după ce a dispărut de acasă, din Sighetu Marmației, a fost găsită în această dimineață. Anunțul a fost făcut de șeful politiei locale din Sighet, care a precizat că a găsit-o "întâmplător" și că fata este "vie și ok".