Acum la Digi FM Marius Dobre YVES LAROCK - Rise Up

352 articole scrise de Viorica Neagu

dorian popa

Video Dorian Popa: Recunosc, am consumat canabis! O greșeală flagrantă pe care mi-o asum

Dorian Popa a postat pe Youtube un clip cu prima sa declarație, unde le-a explicat fanilor ce s-a întâmplat cu mai bine de o săptămână în urmă, atunci când a fost prins drogat la volan. Vloggerul a recunoscut că a fumat canabis cu câteva zile înainte de a fi oprit în trafic, fiind conștient că va ieși pozitiv la Drug Test. Artistul în vârstă de 35 de ani și-a cerut scuze, precizând că a făcut o greșeală mare și că a dat un exemplu negativ prin fapta sa.

Lilly Collins

Cine e românca care i-ar fi furat bijuteriile actriței Lily Collins

O româncă ar fi comis furtul verighetelor de nuntă și inelul de logodnă ale actriței Lily Collins, care a jucat în „Emily in Paris”. Suspecta, Andreea Cătălina Roșca, în vârstă de 34 de ani, cunoscută și sub numele de "Nicole Morri", este căutată pentru cel puțin două spargeri prin care a furat bijuterii și carduri de credit din dulapurile unui hotel și ale unui studio de yoga.

radu paraschivescu

Video Radu Paraschivescu: Povestea asta că e homofobă, e o minciună. Nu e homofobă. E boicotată de propria sa sinceritate

Radu Paraschivescu a fost invitat la Matinalii unde a dezbătut mai multe subiecte fierbinți din presa românească, printre care și declarațiile Elenei Lasconi din weekend, dar și reacția fiicei sale. Analistul consideră că aceste declarații pot face mai mult rău partidului decât omului politic.

Irina Loghin

Galerie Foto Irina Loghin, dată afară de pe scenă la Iași. „Publicul a huiduit! Până am ajuns la cabină tot striga: Irina, Irina!”

Marea doamnă a muzicii românești, Irina Loghin ( 84 de ani) a trăit unele dintre cele mai rușinoase și jignitoare momente din vasta sa carieră de artist. Chiar în timpul momentului artistic pe care cântăreața îl susținea, pe scenă și-a făcut apariția prezentatoarea evenimentului, Doina Baciu, care i-a pus în vedere Irinei Loghin să păsească scena întrucât trebuie să mai cânte și niște tineri. Publicul a început să huiduie insistent!

Dorian Popa

Galerie Foto Dorian Popa și Claudia Iosif s-au despărțit. Anunțul a fost făcut chiar de iubita cântărețului

Claudia Iosif și Dorian Popa nu mai sunt împreună. Claudia a pus capăt zvonurilor din ultima perioadă și a anunțat că ea și Dorian Popa nu mai sunt împreună de o lună. Într-un mesaj postat la story, tânăra designer vestimentar și-a anunțat admiratorii că nu mai e loc de speculații.

Florian Rus 265070352_323932409548823_3261491544831909901_n

Video Florian Rus: „Eu eram un copil fragil și sensibil. Eram cu muzica, dar ziceam că mă fac fotbalist”

Florian Rus a fost live la Matinalii Digi FM. Cântărețul a povestit că de mic i-a plăcut muzica, dar mai avea o mare pasiune: Fotbalul. Povestea a fost una pe cât se poate de scurtă, dar și foarte amuzantă.

florian rus 5755bf7e-9eb9-4148-bb60-595cbf636b18

Video Cum a făcut Florian Rus primii bani din muzică: „Mă gândeam că banii se fac din cu totul altceva, iar muzica e un hobby”

Florian Rus a fost live la Matinalii Digi FM. Artistul a povestit cum și-a început cariera muzicală, cum a vrut să părăsească România, dar și cum a câștigat primii bani din muzică.

Roxana Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu, despre apariția în Playboy: „Am fost păcălită”. Ce i-a zis fetei sale legat de pozele din revista pentru adulți

Roxana Ciuhulescu a fost invitată la podcast-ul ExtraMatinal de la Digi FM unde a vorbit despre copilărie, idealuri, proiecte pe care le-a avut dar și cele care urmează să vină.