Acum la Digi FM USHER - Yeah

352 articole scrise de Viorica Neagu

Liviu Varciu si fiica sa

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, s-a lansat în afaceri. „E un proiect la care lucrez de destul mult timp”

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, are propria afacere la 21 de ani. Fata cea mare a cântărețului a făcut dezvăluiri despre produsele pe care le comercializează pe rețelele de socializare.

Smiley si Gina Pistol

Galerie Foto Smiley și Gina Pistol împreună pe aceeași scenă. Imagini emoționante cu cei doi îndrăgostiți

Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani, iar în luna mai cei doi s-au și căsătorit. Artistul și soția sa se bucură de fiecare clipă petrecută împreună, mai ales că Gina, de când a renunțat la televiziune, îl însoțește peste tot. La ultimul său concert, Smiley a chemat-o pe partenera sa pe scenă și au dansat în aplauzele spectatorilor. Momentul romantic a fost filmat și postat apoi pe pagina de Instagram a cântărețului.

Catalin Bordea si sotia sa/sursa foto: Facebook

Galerie Foto Cătălin Bordea rupe tăcerea despre divorțul de Livia, soția lui. „ E prima oara când zic asta”

Cătălin Bordea a făcut noi dezvăluiri din spatele culiselor divorțului de Livia, cea care i-a fost parteneră de viață timp de 10 ani. Comediantul a povestit cum a întrebat-o de câteva ori dacă are o relație extraconjugală cu Spike, însă aceasta a negat totul. Bordea a aflat din presă că fosta lui soție se află într-o relație cu Spike, cel care i-a fost cavaler de onoare la nunta cu Livia.

Ovidiu Lipan Țăndărică

Galerie Foto Ovidiu Lipan Țăndărică se căsătorește cu femeia care îi este alături de 20 de ani. „Ne-am hotărât”

Ovidiu Lipan Țăndărică anunță că se căsătorește. Artistul are 70 de ani și este împreună cu iubita sa de două decenii. Fostul baterist al trupei Phoenix este cel care a făcut anunțul despre fericitul eveniment. Artistul a oferit detalii necunoscute despre povestea de iubire cu cea care-i va deveni soție, în curând.

Bruce Willis

Galerie Foto Ce a făcut Bruce Willis de Ziua Recunoștinței. Imagini emoționante cu el, publicate de fiica sa

De ziua Recunoștinței, Bruce Willis a petrecut alături de fiicele sale, nefiind foarte conștient de ce se petrece în jurul său. Scout, una din cele patru fete ale sale, a postat un video în care tatăl ei o ține de mâna, emoționându-i pe fanii actorului.

stefan stan

Galerie Foto Ștefan Stan, dezvăluiri despre divorț: „Eu nu am putut să fac lucrul acesta”

Ștefan Stan și soția lui, Simona, s-au despărțit în secret. Anunțul că cei doi au divorțat a luat prin surprindere pe toată lumea. Artistul a făcut mai multe declarații despre despărțirea lor. În prezent, fiicele lui, Elif și Mira, locuiesc în Germania alături de mama lor. În ciuda distanței, cântărețul a precizat că păstrează legătura cu ele.

delia

Galerie Foto Delia, despre decizia de a nu avea copii: „Îl cari toată viața ta după tine, nu scapi de el niciodată, decât când mori”

Delia a făcut noi declarații despre decizia de a nu face copii, asupra căreia pare să nu fi revenit. Artista a spus că nu este pregătită să-și asume această responsabilitate, deși a fost intens criticată pentru astfel de afirmații, în urmă cu aproximativ un an. Se pare că mama ei, Gina Matache, îi susține alegerile și nu a încercat s-o convingă să-și schimbe planurile.

Pepe

Galerie Foto Cum își va petrece Pepe sărbătorile de iarnă și cum arată viața lui alături de cei trei copii

Pepe, unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din țara noastră pare să trăiască o viață frumoasă și liniștită. Perioadele zbuciumate sunt doar o amintire de când cântărețul a început un nou capitol al vieții sale alături de Yasmine Ody, cea care l-a făcut tată pentru a treia oară.