Acum la Digi FM Ramon Cotizo MARIO FRESH - Si ce daca

352 articole scrise de Viorica Neagu

Codin Maticiuc

Galerie Foto Fiica lui Codin Maticiuc suferă de o boală incurabilă. „Când ne arăta câte o pasăre pe cer, ne bușea plânsul”

Codin Maticiuc (43 de ani) a dezvăluit că Smaranda, fiica sa cea mare, are o afecțiune incurabilă a ochilor. Fetița, în vârstă de 4 ani și jumătate, a fost diagnosticată când era bebeluș. Codin Maticiuc spune că aflarea acestei vești a fost unul dintre cele mai grele momente din viața lui.

Elena Carstea

Galerie Foto Elena Cârstea nu este lăsată de către soțul său să vină în România. Motivele lui sunt întemeiate

Elena Cârstea a suferit un AVC cu câteva luni în urmă și a stat multă vreme internată în spital. Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, artista a fost ofertată să apară în câteva emisiuni din România, însă a refuzat categoric. Se pare că decizia i-a fost influențată de soțul ei, Glenn Muttart, alături de care locuiește de ani buni în SUA.

Licurisca, soi de varza disparut

Licurișca, soiul de varză readus la viață, după 100 de ani de la dispariție, de către cercetătorii din Buzău

Unul dintre cele mai vechi soiuri de varză din România, Licurișca, a fost readus la viaţă, după ce dispăruse, asediat de importuri. Cercetătorii din Buzău au făcut o adevărată arheologie genetică până au reuşit să recreeze o legumă cu aceleaşi calităţi ca acum 100 de ani.

Miss Universe 2023

La prezentarea costumului de baie la Miss Univers 2023, reprezentanta Pakistanului a oferit o surpriză spectaculoasă care a captivat toate privirile

Concursul Miss Univers a fost marcat de mai multe premiere. Pentru prima dată în istorie, o tânără din Pakistan a concurat la concursul internațional de frumusețe, ceea ce a provocat furie în statul profund conservator. La proba costumului de baie, concurenta pakistaneză Erica Robin a marcat o a doua premieră și a apărut pe podium în burkini, costumul de baie pentru femeile musulmane, care acoperă întregul corp.

Elena Rajab Mwinge

Elena, o femeie născută în România și dusă în Tanzania de tatăl ei, caută sprijinul președintelui Iohannis pentru a-și găsi mama

Cetăţenii din Tanzania au mari aşteptări că vizita de patru zile a preşedintelui României Klaus Iohannis va aduce beneficii semnificative ambelor ţări, prin întărirea cooperării bilaterale în mai multe domenii. O femeie din Tanzania, Elena Rajab Mwinge, speră că vizita preşedintelui în ţara sa o va ajuta să îşi îndeplinească visul de a-şi întâlni mama, cetăţean român.

Maternitate, rata natalității, copii, bebeluși, sugari, sarcină, gravide

Tripleți abandonați la maternitatea din Baia Mare, luați acasă de o familie care vrea sa-i crească împreună

Două femei, mamă și fiică, schimbă radical viața a trei frățiori născuți și abandonați la maternitatea din Baia Mare. Tripleții au fost luați acasă de o familie cu suflet bun, dispusă să le ofere dragoste și să-i crească împreună.

Claudia Patrascanu

Galerie Foto Claudia Pătrășcanu se retrage la mănăstire. „Fiecare face ce simte și cum simte”

Claudia Pătrășcanu spune că vrea să se retragă la mânăstire în Postul Crăciunului. Artista vrea să țină tot postul corect. Ea și-a motivat decizia de a pleca pentru o perioadă departe de casă și a spus exact ce simte.

radu paraschivescu

Video Radu Paraschivescu, despre renovarea bojdeucăi lui Ion Creangă: „Creangă nu a trăit în lux, în huzur”

Bojdeuca lui Ion Creangă, primul muzeu literar din România, a fost renovată, însă anunțul a fost întâmpinat cu multe mesaje de revoltă din partea oamenilor, care spun că aceasta este de nerecunoscut. Radu Paraschivescu a comentat la Matinalii despre acest lucru, împreună cu gazdele emisiunii.