Acum la Digi FM Digi FM DUA LIPA - Training Season

352 articole scrise de Viorica Neagu

Matthew Perry

Matthew Perry, cină cu o prietenă chiar înainte să moară. Aceasta face primele dezvăluiri despre ultimele ore ale actorului

Matthew Perry a fost surprins când lua masa cu o doamnă misterioasă, cu câteva ore înainte să moară. Actorul se afla cu aceasta la hotelul Bel-Air din Los Angeles, California, pe 27 octombrie. Ceilalți oameni din restaurant au observat că cei doi au stat la masă o oră și jumătate înainte de a pleca împreună.

carmen tanase

Carmen Tănase, despre divorțul dintre ea și fostul soț: „Eu nu am vrut să fiu proprietatea nimănui”

Actrița Carmen Tănase a făcut o serie de dezvăluiri despre divorțul dintre ea și fostul soț, regretatul critic Victor Parhon. Actrița avea doar 39 de ani atunci când și-a pierdut soțul.

radu paraschivescu

Video Cum e corect: „Vasile, sari!” sau „Vasile, sări!”?

Radu Paraschivescu a făcut o scurtă analiză pe câteva cuvinte care de multe ori sunt rostite greșit. Primul cuvânt a fost „a sări”. La întrebarea Matinalilor cum este corect, „Vasile sari” sau „Vasile sări”, Radu Paraschivescu a răspuns cu argumente solide din manualele de limbă română.

Aura Urziceanu

Aura Urziceanu, uitată de lume. Artista se află într-un azil din Canada

Aura Urziceanu, una dintre vocile de aur ale României, a bucurat inimile publicului ani la rând, însă în final a uimit cu decizia pe care a luat-o. În anul 2010 a hotărât să plece din țară și să se stabilească în Toronto, Canada, însă acum, la vârsta de 76 de ani, a ajuns într-o situație extrem de dificilă.

Celine Dion

Galerie Foto Celine Dion a asistat la un meci de hochei. Este prima sa apariție publică din ultimii 3 ani

Surpriză de proporții pentru fanii îndrăgitei artiste Celine Dion. Se pare că faimoasa cântăreața a apărut, recent, în public, pentru prima oară în ultimii 3 ani.

the urs matinalii digifm

Video The URS: ”Muzica trebuie să fie muzică, iar versurile trebuie să fie poezie”

The URS, invitatul Matinalilor, a povestit cum a muncit în Moscova în timpul vacanței de vară, pe vremea cand era elev în clasa a 8-a, cum a făcut bani de instrumente muzicale, ca mai apoi să-și întemeieze propria trupă.

the urs matinalii digifm

Video Cum a făcut The URS primii bani din muzică: „Voiam să facem o trupă și am mers în Moscova să muncim”

The URS, a fost invitat la Matinalii pentru a ne spune cat de greu sau lung a fost drumul lui către topurile din România. Artistul a mai povestit la ce vârstă a început să muncească pentru a-și realiza visul de a cânta pe scenă.

Stefan Hrusca

Galerie Foto Ducu Bertzi, supărat pe Ștefan Hrușcă pentru că nu mai ține legătura cu el de zeci de ani

Ștefan Hrușcă este stabilit în Canada de 30 de ani, așa că relația cu prietenii din România nu mai este la fel ca înainte.