Acum la Digi FM Alex Vidia SACO FT SEBASTIEN - Gotta Give Me

352 articole scrise de Viorica Neagu

florin negrutiu matinalii

Video Florin Negruțiu: „Victor Ponta este ultimul om de pe acest pământ care ar trebui să vorbească despre minciună”

Florin Negrutiu, invitat la Matinalii, a dezbătut, ca de obicei, subiecte interesante pentru radioascultătorii Digi FM. Unul dintre ele a fost și cazul jurnalistei Digi 24, Cristina Fileacu, care a fost ridiculizată de către Victor Ponta după ce a văzut transmisia jurnalistei din Israel ascunsă după o maşină, stând pe burtă, după ce pe fundal s-au auzit bombardamente.

Mariah Carey

Galerie Foto Mariah Carey, sexy la cei 54 de ani. Cântăreața a atras toate privirile cu ținuta sa

Mariah Carey, în vârstă de 54 de ani, a mers la cină la celebrul restaurant Nobu din West Hollywood. Cântăreața americană a atras privirile cu ținuta sa sexy. Ea a purtat o rochie neagră cu corset care i-a accentuat curbele, potrivit presei mondene internaționale.

Liviu Teodorescu, botez fiica

Galerie Foto Liviu Teodorescu și-a botezat fetița. „Asta e cea mai emoționantă zi din viața mea. Credeam că nunta a fost, dar m-am înșelat

Emoții mari pentru Liviu Teodorescu și partenera sa, Iulia. Cei doi și-au botezat ieri fetița, pe Ecaterina. Cântărețul a organizat o petrecere superbă, unde s-a distrat pe cinste alături de cei dragi.

Surpriză neplăcută pentru o femeie din Atlanta. Casa de vacanță i-a fost demolată din greșeală

O femeie care s-a întors din vacanță și-a găsit casa demolată. Firma de demolări a greșit adresa

Surpriză de proporții pentru a femeie după ce s-a întors din vacanță. Susan Hodgson a găsit o grămadă de moloz în locul a ceea ce fusese proprietatea familiei sale. Casa i-a fost demolată din greșeală, iar asta a recunoscut chiar angajatul companiei  după ce a verificat autorizația.

the motans

The Motans, întâlnire surpriză, în parc, cu un cântăreț care-i cânta melodiile

The Motans a avut parte de o surpriză plăcută în timp ce se plimba în parc. Auzind în depărtare că cineva interpretează melodia „Înainte să ne fi născut”, s-a dus să vadă cine este cântărețul. Nu a stat mult pe gânduri și i s-a alăturat acestuia.

Alexandru Papadopol cu fiica sa

Galerie Foto Alexandru Papadopol, sfat pentru fiica sa, Ruxandra: „Să nu își irosească talentul și harul dat de Dumnezeu”

Alexandru Papadopol este foarte mândru de Ruxandra, fiica lui și a Ioanei Ginghină, pentru că adolescenta își urmează vocația. Ruxandra este elevă din această toamnă la Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza”, lucru de care părinții ei sunt cum nu se poate mai mândri.

delia munte

Galerie Foto Delia, mesaj după ce a revenit din vacanță: Nu vă duceți la munte, mergeți unde vreți, în cluburi, la mall

Delia Matache adoră să meargă în vacanțe și să se bucure de activități alături de soțul ei, Răzvan Munteanu. De această dată, cântăreața le-a oferit un sfat fanilor ei imediat după ce s-a întors din "aventură". Vedeta le-a mărturisit fanilor că din cauza masei musculare pe care a făcut-o în urma drumețiilor, s-a ales și cu niște kilograme în plus.

271649907_491430965676425_7177382374144354649_n

Galerie Foto Reacția lui Puya după ce a rămas fără bicicleta din curtea casei din Sălăjan: „Mai mult de 300 de lei nu iei pe ea, fraiere!”

De când și-a făcut vilă în cartierul copilăriei sale, Sălăjan, Dragoș Gărdescu, alias Puya, a ajuns ținta predilectă a hoților. Aceștia îi pândesc rapperului orice mișcare, iar când pleacă de acasă, acționează. Artistul a rămas, mai nou, fără bicicleta care i-a fost furată chiar din curtea vilei.