Acum la Digi FM Alex Vidia Tyla - Water

352 articole scrise de Viorica Neagu

Andreea Marin si Violeta Banica

Galerie Foto Andreea Marin și fiica sa, apariție elegantă la o ceremonie de premiere. Violeta a îmbrăcat o rochie neagră și decoltată

Andreea Marin și fiica sa, Violeta Bănică, au atras toate privirile, joi seara, la evenimentul la care au participat și unde au fost premiate. Amândouă s-au îmbrăcat în negru din cap până în picioare. La Gala Performanței și Excelenței au fost premiate mai multe persoane publice pentru activitatea lor în diferite domenii.

irina rimes

Exclusiv Irina Rimes, confundată de o fană cu Ruby. „Îmi place foarte mult melodia ta „Condimente”! Te iubesc, Ruby”

Irina Rimes a fost luată la întrebări de Digi FM, iar răspunsurile au venit rapid fără să stea prea mult pe gânduri. De la melodia care o reprezintă, artistul ei preferat, până la faze haioase din timpul concertelor sale, au fost întrebările la care care cântăreața ne-a oferit cele mai sincere răspunsuri.

Andreea Raicu alaturi de mama sa

Andreea Raicu, mesaj emoționant pentru mama sa la împlinirea a 84 de ani. „Sunt norocoasă”

Mama Andreei Raicu a împlinit, ieri, 84 de ani, iar fosta prezentatoare TV i-a transmis câteva rânduri emoționante în mediul online. Cele două s-au întâlnit, cu ocazia aniversării, iar imaginile cu Virginia Gheorghiu au stârnit multe reacții pozitive. Elegantă și cu o aură distinsă, sărbătorita s-a fotografiat cu fiica ei, care îi seamănă izbitor.

Billie Eilish

Galerie Foto Billie Eilish și-a arătat noul tatuaj. Artista și-a șocat fanii

Billie Eilish își arată noul tatuaj pe care și l-a făcut pe spate. Cântăreața și-a șocat fanii după ce a postat pe Instagram o imagine cu tatuajul uriaș.  Artista mai are 4 tatuaje importante, iar primul și l-a făcut la 18 ani. Acesta a fost făcut pe piept, apoi au urmat altele pe maini.

Viorel si Oana Lis

Oana Lis refuză să-l lase la azil pe fostul primar al Bucureștiului, Viorel Lis. „Eu îl duc la azil doar dacă mă calcă mașina”

Oana Lis îi este alături lui Viorel Lis, chiar și atunci când acesta stă internat în spital. Ea a recunoscut că a petrecut mai multe zile în spital alături de soțul ei, și refuză să-l ducă pe acesta la azil. Preferă să aibă grijă în continuare de el singură.

Meghan şi Harry/ Profimedia

Galerie Foto Meghan și Harry, romantici în Caraibe. Cei doi au plecat în vacanță fără copii

Meghan Markle și Prințul Harry sunt în vacanță în Caraibe. Cuplul a fost văzut ținându-se de mână în timp ce se bucura de o evadare romantică pe insula luxoasă, asta după ce au mers la New York pentru Ziua Mondială a Sănătății Mintale. Ducele și ducesa de Sussex părea că au o relație fără probleme în timp ce se plimbau pe străzile de pe insula Canouan din St. Vincent și Grenadine.

radu paraschivescu

Video Cum a făcut Radu Paraschivescu primii bani: Prima dată am furat fără să știu că fur. Și am făcut o economie

Zi de joi cu Radu Paraschivescu la Digi FM. Matinalii l-au luat la întrebări cum a câștigat primii bani și dacă a făcut bani din muzică. Experiențele financiare ale lui Radu Paraschivescu au început din copilărie pe la 4 ani când a luat de la magazin o napolitană fără să o plătească.

Silvia Chifiriuc cu Petre Roman

Galerie Foto Silvia Chifiriuc despre căsnicia cu Petre Roman: „Recunoștința îți aduce lucruri minunate în viață”

Silvia Chifiriuc și Petre Roman au o relație de 17 ani, timp în care au devenit și părinții unui băiețel, care acum are 12 ani. Cei doi au făcut dezvăluiri din culisele mariajului lor și au vorbit despre relația lor și cum a fost pusă la încercare încă de la început.