Acum la Digi FM Ramon Cotizo MANUEL RIVA - STRANGERS TO LOVERS

352 articole scrise de Viorica Neagu

radu paraschivescu 5

Radu Paraschivescu: „Pe lângă englezii petrecăreți și alcoolici, Gabi Tamaș este un băiat decor”

Radu Paraschivescu, invitatul Matinalilor, a vorbit despre retragerea lui Gabriel Tamaș. Fotbalistul a dat vestea în acest weekend. Va rămâne antrenor dar se retrage de pe teren.

Radu Paraschivescu_Studio

Radu Paraschivescu: „Buletinul și ce simt eu acum sunt lucruri care se bat cap în cap”

Radu Paraschivescu, invitatul Matinalilor de azi, a povestit ce perioadă din viața sa și-ar alege dacă ar putea da timpul înapoi. Ce moment al vieții sale ar vrea să retrăiască și ce ar schimba dacă ar putea.

Andreea banica cu fiica sa

Galerie Foto Andreea Bănică și-a angajat fiica la hotelul pe care îl deține: „Vreau să vadă cât de greu este să câștigi bani”

Andreea Bănică a decis împreună cu soțul ei, Lucian Mitrea, să o angajeze part-time pe fiica lor, Sofia, la hotelul pe care îl deținpe litoral. Deși le oferă totul celor doi copii ai săi, artista și-a dorit ca Sofia să aprecieze valoarea banului și să vadă cât de greu este să muncești. De asemenea, vedeta și-a dorit ca fiica ei să învețe ce înseamnă cu adevărat să aibă responsabilități.

Al Bano si Romina Power

Galerie Foto Al Bano a dezvăluit motivul divorțului de Romina Power. „ Problema era marijuana”

Al Bano și Romina Power au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul internațional între anii 1970-1999 și au devenit un simbol al muzicii italienești, cunoscând un succes fulminant la nivel global cu piesele lor memorabile. Viața lor personală a fost marcată de o dramă care le-a schimbat complet destinul, dispariția fiicei Ylenia, în 1994.

Cleopatra Stratan si Edward Sanda

Galerie Foto Cleopatra Stratan, despre soțul ei: „Eu credeam că Ioana Ignat și Edward sunt împreună. El, frumos, ea, frumoasă!”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, iar acum s-a aflat cum a început, de fapt, povestea de iubire dintre cei doi artiști. Artista a recunoscut că pentru ea a fost dragoste la prima vedere, însă lui „i-a luat ceva mai mult”.

Câștig loto/ Shutterstock

Un bărbat care a câștigat 22 de milioane de dolari la LOTO nu le-a spus copiilor săi despre câștig. „Eu și soția mea am luat această decizie”

Un bărbat care a câștigat 22 de milioane de dolari la loto în urmă cu câțiva ani a povestit că nu le-a spus nimic copiilor săi, pentru că nu vrea ca aceștia să se bazeze pe situația financiară bună pe care o au acum, astfel încât să nu mai muncească.

Julia Roberts/sursa foto: Profimedia

Galerie Foto Julia Roberts își sărbătorește ziua de naștere! Actrița împlinește 56 de ani

Julia Roberts își sărbătorește ziua de naștere! Actrița împlinește 56 de ani. Ea a devenit celebră în anul 1990, datorită rolului pe care l-a jucat în comedia romantică „Pretty woman”.

Lucian Mândruță

Video Lucian Mândruță, la un magazin de dulciuri din Amsterdam: „Băi nene, eu sunt mai în etate așa, mie să nu-mi dai cu ceva prostii în ea sau ciuperci”

Lucian Mândruță a intrat în direct azi la Matinalii. El se află de câteva zile în Olanda, acolo unde fiul său este student. Așa că, a povestit câte ceva din experiențele pe care le trăiește acolo, despre românii care muncesc în Olanda, dar și despre ingeniozitatea olandezilor. „La Nelu”, magazin cu produse românești, dar proprietar olandez, este frecventat de românii care se află la Amsterdam.