Acum la Digi FM Oana Zamfir și Vlad Craioveanu JASON DERULO FT MICHAEL BUBLE - Spicy Margarita

352 articole scrise de Viorica Neagu

Corina Chiriac

Galerie Foto Corina Chiriac, despre marea ei iubire: „Pot să dau în scris că nu-mi mai trebuie îndrăgosteală”

Una dintre cele mai iubite artiste a Epocii de Aur, din România, a împlinit 74 de ani. Corina Chiriac este un artist complex: solistă, actriţă, compozitoare, realizatoare de emisiuni şi autoare a unor cărţi de succes. Celebra artistă are o carieră impresionată și bucură inimile românilor de mai bine de 50 de ani.

radu paraschivescu

Video Radu Paraschivescu: „Acum avem stadioane, dar nu avem echipă”

Radu Paraschivescu, invitat la Matinalii, a dezbătut subiectul meciului de fotbal de adio care va avea loc în mai, 2024. Acolo îi vom revedea pe teren pe Hagi, Ilie, Răducioiu și alții. Generația de aur se reunește pentru un ultim meci.

radu paraschivescu

Video Radu Paraschivescu: „Pedepsirea lui Iliescu seamănă cu linia orizontului. Pe măsură ce te apropii, ea se îndepărtează”

Radu Paraschivescu, invitat la Matinalii, a discutat despre decizia Curții de Apel de începerea judecății în dosarușl revoluției, în ceea ce-i privește pe Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu și Iosif Rus, acuzați de infracțiuni contra umanității. Despre cum gestionăm o astfel de informație, Radu Paraschivescu spune că mulți vor considera că nu mai are rost această acțiune.

Celine Dion

Locuitorii unui oraș nu mai suportă melodiile lui Celin Dion și vor să oprească acest zgomot infernal

Locuitorii unui oraș din Noua Zeelandă spun că s-au săturat de Celine Dion, după ce șoferii de mașini au început să pună melodiile ei la maximum. Locuitorii din Porirua au lansat o petiție pentru a pune capăt acestui zgomot infernal, iar participanții la așa-numitele bătălii cu sirene spun că sunt o modalitate de a se exprima.

Paula Seling/sursa foto:

Fiica Paulei Seling l-a întâlnit pe Dorian Popa. Artista a rămas impresionată de sfaturile pe care acesta i le-a oferit Elenei

Elena, fiica Paulei Seling și-a dorit foarte mult să îl cunoască pe Dorian Popa, iar mama ei i-a îndeplinit dorința. Micuța s-a întâlnit cu artistul, dar și cu patrupedul acestuia, Cheluțu. Artista a rămas impresionată de sfaturile pe care actorul i le-a oferit fiicei sale și i-a mulțumit public.

florin negrutiu

Video Florin Negruțiu: Era o școală cu un aspect deplorabil, o școală uitată și de autorități, și de comunitate. Mariana Cozma a transformat-o într-o bijuterie

Din ciclul „Omul sfințește locul”, azi la Matinalii, Florin Negruțiu a prezentat directorul anului în România. Mariana Cozma este directorul școlii Ion Ghica din Iași de aproape 4 ani. În momentul preluării, instituția de învățământ arăta ca multe alte școli din România.

Fiica lui Kurt Cobain s-a căsătorit! Frances Bean Cobain este la a doua căsătorie

Frances Bean Cobain s-a căsătorit! Fiica lui Kurt Cobain, Frances Bean, și fiul lui Tony Hawk, Riley Hawk, s-au căsătorit. Cei doi și-au oficializat relația pe 7 octombrie, la Los Angeles.

Sting alături de sotia sa

Galerie Foto Sting, la fel de îndrăgostit de soția sa după 30 de ani de căsnicie. Cuplul a fost prezent la Festivalul de Film de la Roma

Sting s-a aflat alături de soția sa la premiera filmului „Posso Entrare?” în cadrul celei de-a 18-a ediții a Festivalului de Film de la Roma. Artistul a părut mai îndrăgostit ca niciodată de frumoasa lui soție Trudie Styler. Legenda muzicii pop nu și-a putut lua ochii de la partenera sa.