Acum la Digi FM NATALIE IMBRUGLIA - Torn

352 articole scrise de Viorica Neagu

Gigi Becali

Gigi Becali, despre situția în care se aflIă Irinel Columbeanu: Eu sunt curios unde îi sunt toți banii? Voi știți?

De câteva săptămâni, Irinel Columbeanu locuiește într-un azil din Snagov, același cămin în care a stat și tatăl său până în ultima zi de viață. Omul de afaceri a ajuns în această situație după ce și-a pierdut toată averea. Acum, fostul soț al Monicăi Gabor speră că prietenii îl vor ajuta în această perioadă grea a vieții sale.

Robert de Niro

Galerie Foto Cum se descurcă Robert De Niro, la 80 de ani, în rolul de tată pentru fiica sa de 5 luni. „Eu nu fac munca grea”

Robert De Niro are șapte copii, dar nu i-a plăcut niciodată să ducă munca grea în creșterea lor, iar asta se întâmplă și cu nou venita în peisaj, fetița lui de cinci luni, Gia. Actorul nu schimbă scutece și a recunoscut că cele mai grele sarcini îi revin iubitei lui, Tiffany Chen, atunci când vine vorba de creșterea fiicei lor.

tudor giurgiu

Foto&Video Cum a scăpat Tudor Giurgiu să facă armata: Armată mai mare decât să lucrezi cu Pintilie 8 luni în Valea Jiului...

A făcut Tudor Giurgiu armata? Asta a fost întrebarea pe care i-au adresat-o Matinalii regizorului român! Dialogul a stârnit hohote de râs, ceea ce a dus la o discuție interesantă și degajată.

tudor giurgiu

Exclusiv Cum a făcut Tudor Giurgiu primii bani din muzică: „Era o periodă când se făceau clipuri pe bandă rulantă”

Tudor Giurgiu a fost invitatul de azi la Matinalii Digi FM! Regizorul a vorbit despre filmul „Libertate” pe care l-a făcut recent și care rulează în toate cinematografele din țară, dar și despre cum a făcut el primii bani din muzică.

Madonna, concert la Londra

Galerie Foto Madonna, mesaj emoționant pentru israelieni și palestinieni. ”Ce are loc în Israel și Palestina îmi frânge inima”

Madonna a adus un omagiu israelienilor și palestinienilor la începutul turneului mondial Celebration la O2 Arena din Londra, în acest weekend. Concertul a avut loc la cinci zile după ce mai mulți membri ai grupării Hamas au plecat cu parapanta în deșert, la un eveniment ținut în apropierea Zidului de Fier dintre Israel și Gaza și au ucis cel puțin 260 de persoane.

370011379_837505457744052_5005477225490432742_n

Exclusiv Irina Rimes, despre cele trei nunți ale sale: „M-am gândit la trei, dar cred că e prea mult”

Ca orice fată, Irina Rimes și-a făcut planul despre propria-i nuntă. Încă nu știe când va avea loc evenimentul, dar se pare că totul prinde contur. Artista a spus azi la Matinalii că nu va avea o singură petrecere, ci trei.

irina rimes

Video Irina Rimes, de la ASE la Conservator. Două persoane luate la ocazie i-au schimbat destinul: „De ce vreți să stricați drumul fetei dacă ea vrea să cânte?”

Irina Rimes e cea pe care o auzim la toate posturile de radio și căreia îi fredonăm melodiile. Cântăreața a ajuns azi la Digi FM la Matinalii. Pe langă poveștile despre copilărie, tinerețe și activitățile sale din liceu, Irina a povestit și ce meserie ar fi practicat ea dacă nu ar fi fost azi cântăreața.

Joanne Prophet operatii estetice

Tânără nevoită să-și schimbe pașaportul, după un control la aeroport. Și-a făcut zeci de operații estetice, dar credea că arată la fel

Joanne Prophet, o esteticiană în vârstă de 28 de ani din Anglia a fost nevoită să-și schimbe pașaportul după ce a suferit o serie de operații estetice, iar înfățișarea sa a suferit modificări. Tânăra era ferm convinsă că arată la fel, înainte să fie contrazisă la plecarea din țară.