Acum la Digi FM Oana Zamfir și Vlad Craioveanu Tyla - Water

352 articole scrise de Viorica Neagu

limonadă-1170x878

Gest emoționant din partea a doi băieți. Au vrut să-i ajute pe copiii bolnavi de cancer

Atunci când vrei să faci un bine, nimic nu-ți stă în cale. Asta ne învață doi copii din Săftica, un sat de lângă București. Într-o zi caniculară, doi băieți au ieșit să vândă limonadă pe marginea drumului pentru a-i ajuta pe copiii bolnavi de cancer.

andreea antonescu

Mama Andreei Antonescu s-a căsătorit. De ce a lipsit vedeta de la eveniment

După ce tatăl Andreei Antonescu s-a stins din viață, mama ei și-a refăcut viața alături de Karol Szekeres. Cei doi au o relație de 21 de ani, iar zilele trecute au spus DA în fața ofețerului de stare civilă.

355161362_806399334271932_2546351579944546145_n

Galerie Foto Andreea Bănică, o soție răsfățată cu cadouri scumpe. „Lucian mi-a făcut o surpriză frumoasă”

Andreea Bănică este foarte răsfățată de soțul ei Lucian. De curând, artista a fost surprinsă de către acesta cu un cadou scump. 

Bradley Cooper si fiica lui

Galerie Foto Bradley Cooper, un părinte implicat. Actorul are o relație foarte apropiată cu fiica sa

Bradley Cooper este foarte implicat in creșterea fiicei sale pe care o are împreună cu modelul Irina Shayk. Deși s-au despărțit, aceștia au o relație foarte apropiată pentru ca micuța să-i aibă alături pe ambii părinți.

salt cu parasuta la 104 ani

Vârsta este doar un număr. O demonstrează o femeie care a sărit cu parașuta la 104 ani

Curajul și nevoia de adrenalină nu sunt condiționate de vârstă. Dorothy Hoffner o demonstrează la cei 104 ani ai săi. Femeia care este din Chicago vrea să intre în Cartea Recordurilor ca fiind cea mai în vârstă persoană care a sărit vreodată cu parașuta.

dominic fritz

Exclusiv Dominic Fritz recunoaște că și-a făcut dușmani de când a început demolarea teraselor construite ilegal pe malul Begăi

Dominic Fritz, primarul orașului Timișoara, a fost invitat la Matinalii Digi FM. Acesta a vorbit despre cum fost amenințat de cei pe care i-a evacuat din casa recuperată de primărie, dar și despre relația cu PSD. 

Anya Taylor-Joy si Malcolm McRae s-au casatorit recent

Anya Taylor-Joy și Malcolm McRae s-au căsătorit. Cei doi și-au unit destinele în Veneția

Actrița din Queen's Gambit, 27 de ani, și muzicianul, 29 de ani, s-au căsătorit în weekend în Veneția, Italia.Cei doi și-au unit destinele la istoricul Palazzo Pisani Moretta, apoi au sărbătorit alături de prieteni și familie.

Catalin Maruta si Andra

Andra are o relație foarte apropiată cu soacra ei. Artista dezvăluie cum o alintă pe mama lui Cătălin Măruță

Se știe că în cele mai mute cazuri, soacra și nora nu se înțeleg, iar războaie dure se poartă între cele două în multe dintre familii. Însă, există și excepții, iar asta o demonstrează perfect Andra.