Acum la Digi FM Gabriel Cindea ANDIA - De la dela

352 articole scrise de Viorica Neagu

Rezultate la Evaluarea Națională

Sorin Cîmpeanu: Media claselor V-VIII a fost eliminată din calculul mediei de admitere la liceu

Ministerul Educaţiei şi partenerii de dialog social au agreat în şedinţa Comisiei de Dialog Social eliminarea mediei claselor V-VIII din calculul mediei de admitere la liceu, începând cu anul şcolar 2022-2023

The Federal Government Retreat Meeting, Berlin, Germany - 21 Jan 2022

Olaf Scholz susține aderarea României la spațiul Schengen

Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, și-a anunțat susținerea pentru aderarea României, Bulgariei și Croației la spațiul Schengen

interviu ucraina

Cum se trăiește la Kiev după șase luni de război? Mărturia unei tinere: „De fiecare dată ies din casă cu trei lucruri esențiale”

Natalia Iarmola este o jurnalistă de televiziune din Kiev care a decis să își continue meseria la ea acasă. Are 29 de ani - aproape cât independența Ucrainei - și este sigură pe succesul ei. Într-un interviu în exclusivitate pentru Digi24, jurnalista a povestit cum a fost în primele zile ale războiului, cum este astăzi viața în capitala ucraineană și ce a făcut-o să rămână, în ciuda pericolului.

Vijelie, furtună, ploi torențiale, averse, nori, fulgere, descărcări electrice, ploaie, tunete, vreme rea

Vremea se strică în jumătate din țară. ANM a emis un cod galben de ploi torențiale și vijelii

Vreme va fi la extreme luni și marți, anunță Administrația Națională de Meteorologie. Dacă în zonele sudice și estice se menține avertizarea meteo de caniculă, în cealată jumătate din țară vremea se strică, iar meteorologii au emis un cod galben de instabilitate atmosferică, ploi torențiale și descărcări electrice

Artemis: Nasa Moon Rocket Ready For Maiden Flight

Cea mai mare rachetă a NASA pleacă astăzi spre Lună. Unde puteți urmări în direct lansarea misiunii Artemis 1

NASA va lansa astăzi cea mai puternică rachetă pe care a fabricat-o vreodată și o va trimite pe lună, în cadrul misiunii Artemis 1. În vârful rachetei se va afla o capsulă care se va roti în jurul Lunii și se va întoarce la sol. Misiunea nu va avea echipaj uman, dar va testa toate sistemele care vor fi folosite de viitorii astronauți ai programului Artemis. Dacă totul merge bine, primul echipaj ar trebui să ajungă pe Lună în 2025.

Nicușor Dan și Gabriela Firea

Firea: Nicușor Dan a mințit când a spus că bucureștenii nu vor plăti taxe mai mari

Fostul primar al capitalei, Gabriela Firea, continuă atacurile la adresa lui Nicușor Dan, actualul primar al Bucureștiului. Firea scrie pe pagina sa de Facebook că acesta a scumpit de trei ori călătoria cu transportul în comun, prețul parcărilor de reședință e mai mare și de opt ori, iar acum primarul propune majorarea taxei de oraș pentru turiștii care vizitează Capitala.

zaporojie

Centrala Zaporojie a fost reconectată la rețeaua electrică. Un angajat povestește prin ce a trecut: „Seamănă cu sfârșitul lumii”

Centrala nucleară Zaporojie a fost reconectată la rețeaua electrică a Ucrainei, a anunțat vineri compania ucraineană Energoatom, într-un comunicat de presă. Astfel, unul dintre reactoarele centralei care au fost oprite ieri a fost conectat la rețeaua electrică.

Nicușor Dan

Nicușor Dan l-a demis pe șeful Serviciului Sănătate și Securitate după accidentul în care o statuie a căzut peste un copil

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că l-a demis pe șeful Serviciului Sănătate și Securitate în Muncă, în urma anchetei declanșate după accidentul în care o statuie din instituție a căzut peste un copil.