Acum la Digi FM NATALIE IMBRUGLIA - Torn

352 articole scrise de Viorica Neagu

Dan Negru despre razboiul din Israel/sursa foto: pagina facebook Dan Negru

Mesajul lui Dan Negru după începutul războiului din Israel: „Vă las pacea mea”

Val de reacții din partea vedetelor autohtone după evenimentele tragice din Israel unde au murit, conform ultimului bilanț, peste 3000 de persoane. Este a patra zi de ciocniri între Hamas și Israel, începute sâmbătă, 7 octombrie.

Demi Moore si catelul ei la plimbare/sursa foto: Profi Media Images

Galerie Foto Demi Moore și patrupedul său, de nedespărțit! Pilaf o însoțește peste tot

Demi Moore nu se mai desparte de cățelul ei! Patrupedul, Pilaf, se pare că o însoțește pe aceasta peste tot. Actrița a vizitat o tipografie din Los Angeles, fiind însoțită, bineînțeles, de animalul său de companie. Ea l-a purtat într-o eșarfă și amândoi păreau foarte fericiți.

Cleopatra Stratan si Edward Sanda/sursa foto: facebook Edward Sanda

Galerie Foto Cleopatra Stratan, zi de naștere în Italia! Vedeta a petrecut alături de sotul ei și prieteni

Cleopatra Stratan a împlinit 21 de ani! Artista a avut o zi de naștere cu totul specială anul acesta. Cântăreață a sărbătorit alături de soțul ei, Edward Sanda, și de cei mai buni prieteni în Italia.

Gabriela Firea soacra mare/sursa foto: facebook Gabriela Firea

Galerie Foto Gabriela Firea, soacră mare! Tudor, fiul cel mare, s-a căsătorit

Gabriela Firea a fost soacră mare în acest weekend. Tudor, fiul ei cel mare, s-a căsătorit, sâmbătă, cu aleasa inimii sale, Eva. Ceremonia civilă a fost oficiată chiar de primarul Florentin Pandele, tatăl vitreg al mirelui, iar petrecerea a avut loc la un restaurant din centrul Bucureștiului.

Sean Penn Sean si iubita sa/sursa foto: profi media

Galerie Foto Sean Penn, îndrăgostit din nou. Actorul a fost văzut cu noua sa iubită

Sean Penn, în vârstă de 63 de ani, are o nouă iubită! La doi ani de la divorțul de Leila George, actorul a fost surprins alături de actrița ucraineană Olga Korotyayeva în Malibu, California.

2017 Billboard Women in Music

Galerie Foto Despărțirea de Selena Gomez "nu a avut nicio legătură cu rinichiul pe care i l-a donat”, spune Francia Raisa, cea mai bună prietenă a actriței

*EXCLUSIVE* *WEB MUST CALL FOR PRICING* The American singer Justin Timberlake spotted with his wife, the American actress Jessica Biel out during their European break in the romantic city of Venice.

Justin Timberlake și Jessica Biel, vacanță romantică cu ocazia aniversării de 10 ani de la nuntă

Cântărețul american și soția sa, actrița americană Jessica Biel, se află în Veneția. Cuplul a făcut o plimbare cu barca, în timpul căreia s-a bucurat de priveliștea obiectivelor turistice ale orașului istoric.

irinel columbeanu

Irinel Columbeanu a ajuns la azil. „Irina și Monica m-au sunat. Am comunicat cu amândouă și știu că sunt aici. Poate mă vor vizita”

Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, a ajuns la azil. Omul de afaceri a primit vizita fostei iubite și speră că fiica lui va veni să-l viziteze. Azilul este același în care a stat și tatăl său, potrivit presei mondene.