Acum la Digi FM MARIO FRESH - Si ce daca

352 articole scrise de Viorica Neagu

Sara Jessica Parker

Galerie Foto Sara Jessica Parker, ședință foto pe străzile din Brooklyn

Sarah Jessica Parker le-a oferit fotografilor o ședință foto inedită. Actrița și-a pus haina și a ieșit pe străzile aglomerate din Brooklyn, ca mai apoi să se retragă pe o bancă într-un parc. Jessica a purtat un palton roz aprins, pantaloni gri și pantofi negri cu toc. În mână, ea ținea cartea lui Paul Murray, intitulată "The Bee Sting".

Delia

Galerie Foto Delia Matache a ajuns pe prima pagină a presei din Nepal. Cântăreața și soțul ei se pregătesc intens să urce pe Everest

Delia iar și-a făcut bagajul și a plecat alături de soțul ei, Răzvan, în călătorie. Cei doi se află în Nepal de câteva zile și se pregătesc pentru o expediție care poate să fie catalogată drept aventura vieții lor. Mai exact, Delia și soțul ei se pregătesc intens pentru experiența provocatoare pe Muntele Everest.

Gica Hagi

Galerie Foto Clipe emoționante pentru Gică Hagi și fiica sa. Fostul fotbalist, pe aceeași scenă alături de Kira

Gică Hagi are toate motivele să fie mândru. Fiica sa, Kira, în vârsta de 27 de ani, a debutat într-o nouă piesă de teatru „Sistemul Perfect” în fața unei săli pline de la Teatrul Național București. Ea a jucat alături de Aurelian Temișan și Monica Davidescu, Silviu Biriș, Ovidiu Cuncea și Cosmin Vîjeu.

negrutiu

Video Florin Negruțiu despre vizita lui Klaus Iohannis în Africa: „A fost și-n Asia, și-n America de mai multe ori. Din mandat îi lipsea Africa”

Florin Negruțiu, invitat la Matinalii, a vorbit despre primari, buget de austeritate, bâlciuri, dar și despre Președintele Klaus Iohannis și vizita oficială a acestuia de săptămâna viitoare, în Africa.

Toto Cutugno

Galerie Foto Fiul lui Toto Cutugno, declarații emoționante despre suferința tatălui său: Nu contează dacă ești la volanul unui Maserati, poți avea cancer și nimeni nu te salvează

Nico, fiul lui Toto Cutugno, a făcut declarații tulburătoare despre ultimele zile din viața regretatului artist. De asemenea, el a mărturisit cine i-a fost alături în lupta cu pierderea părintelui său, dar și cum a reușit să se vindece de depresie.

Laura Cosoi

Galerie Foto Laura Cosoi, despre rolul de mamă: Mai răbufnesc uneori. Îl am pe Cosmin care este partenerul meu în tot și toate

Laura Cosoi (41 de ani) și soțul ei, Cosmin Curticăpean (46 de ani), au trei fetițe, Rita, Vera și Lara. Recent, actrița a vorbit despre viața sa cu trei copii. Dintotdeauna, Laura Cosoi și-a dorit o familie mare. De fapt, actrița și soțul ei își doresc să devină părinți din nou.

Elena Gheorghe

Galerie Foto Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene, au fost nași de botez. „Faceți cunoștință cu finuța noastră Emily Maria

Elena Gheorghe își ține la curent fanii atât cu momentele frumoase din viața ei personală, cât și cu proiectele pe care le pregătește în carieră. De această dată, artista a trecut prin clipe emoționante și a decis să le împărtășeasă și cu urmăritorii ei de pe Instagram. Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene, au fost nași de botez, iar vedeta a publicat mai multe fotografii cu finuța lor.

Tudor Chirilă

Galerie Foto Tudor Chirilă, despre căsătoria cu iubita sa: Cred că ar trebui să ne preocupe mai mult respectul și iubirea. Căsătoria nu poate garanta respect

Tudor Chirilă a vorbit des despre cariera lui și mai puțin despre viața personală. Recent, cântărețul a mărturisit de ce nu se căsătorește cu Iulia Mîzgan, mama copiilor lui. Cântărețul și iubita sa trăiesc din anul 2012 o discretă poveste de iubire. Cei doi sunt și părinți, au împreună doi băieți, unul în vârstă de 8 ani și altul de 6 ani. Și în privința lor sunt foarte discreți, nu i-au expus public și nu au arătat imagini cu ei în mediul online.