Acum la Digi FM Ramon Cotizo FELI - Ne Iubim

14670 articole scrise de Beatrice Ghiciov

Kelemen Hunor

Kelemen Hunor: „Nu poţi să-i spui unui copil că nu are familie dacă părinţii nu sunt căsătoriţi”

UDMR nu a luat încă o decizie în ceea ce priveşte referendumul pentru revizuirea Constituţiei. Preşedintele formaţiunii, Kelemen Hunor, a spus la Adevărul Live că redefinirea termenului de familie este o temă sensibilă.

liviu dragnea3

Motivarea sentinței lui Liviu Dragnea

Este gata motivarea sentinţei din dosarul angajărilor fictive la Protecţia Copilului Teleorman, prin care liderul PSD a fost condamnat la 3 ani şi şase luni. Printre altele, în motivare, se spune că Liviu Dragnea nu a conştientizat gravitatea faptelor atunci când le-ar fi cerut angajaţilor de la Protecţia Copilului Teleorman să plătească două simpatizante PSD fără ca acestea să treacă pe la serviciu.

dancila-junker-1

Viorica Dăncilă cere explicații pentru întâlnirea ratată cu Jean Claude Junker

Premierul Viorica Dăncilă cere explicații tuturor instituțiilor implicate în eșecul întâlnirii de ieri cu președintele Comisiei Europene. Șefa Guvernului consideră că astfel de incidente sunt nepermise și sunt de natură să afecteze imaginea României.

dieselgate

O nouă etapă în scandalul DieselGate

Comisia Europeană a deschis o anchetă în cazul producătorilor auto BMW, Daimler şi Volkswagen pe care îi suspectează că au constituit un cartel în ce priveşte tehnologiile folosite pentru diminuarea poluării.

Furtună, ploaie, fulgere, trăsnet, vijelii

Vreme extremă în Europa. Furtuni și temperaturi de 40 de grade Celsius

Britanicii se pregătesc să înfrunte una dintre cele mai puternice furtuni din ultimul timp. E vorba, de fapt, de două furtuni care se vor uni şi vor lovi vestul Angliei, Irlanda şi Ţara Galilor.

dasaev

Suspectul în cazul atacului din Brăila a ajuns în fața judecătorilor

Principalul suspect în cazul atacului sângeros de la Brăila a fost adus în faţa judecătorilor de la Tribunalul Brăila. Aici se va judeca cererea procurorilor de plasare în arest a lui Daniel Gabriel Husein care este acuzat de tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

crin antonescu

Crin Antonescu revine în politică. S-a înscris pe lista PNL pentru europarlamentare

Fostul preşedinte al Partidului Național Liberal, Crin Antonescu, anunţă că şi-a depus documentele pentru a intra pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare ce vor avea loc anul viitor, potrivit AGERPRES.

summit

Declarația comună a celui de-al treilea Summit al Inițiativei celor Trei Mări

9 şefi de stat şi înalţi oficiali europeni au participat la summitul "Iniţiativa celor Trei Mări". Pe agenda discuţiilor s-au aflat proiecte ce ţin de domeniul energetic, cel al infrastructurii de transport şi de comunicaţii. Secretarul pentru energie al SUA, Rick Perry, s-a alăturat astăzi liderilor europeni şi acesta va avea o întâlnire, la Palatul Cotroceni, cu preşedintele Klaus Iohannis.