Acum la Digi FM Lucian Mindruta NICKY YOURE FT DAZY - Sunroof

14672 articole scrise de Beatrice Ghiciov

martisor

Tradiții și obiceiuri de 1 Martie (Mărțișor)

Descoperă istoria fascinantă a mărțișorului, simbolul românesc al primăverii. Explorează legendele, originile și diversele obiceiuri legate de această tradiție unică.

gettyimages-157684338-1543250832

Foto Top cei mai frumoși brazi împodobiți. Sugestii pentru a decora un brad de Crăciun

Bradul de Crăciun este unul dintre ingredientele importante ale acestei sărbători, iar împodobirea lui este un adevărat ritual pentru unele persoane. Am adunat câteva fotografii cu cei mai frumoși brazi împodobiți pentru că fiecare om are stilul său de a decora un brad. Nu există brad împodobit urât ci doar gusturi și culturi diferite.

sfantul dumitru

Obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Dumitru 2023

Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de mir, este sărbătorit miercuri de credincioşii creştini. A fost ucis în ziua de 26 octombrie, pentru că a mărturisit credinţa creştină şi nu a vrut să se închine la zei. În tradiţia populară, Sfântul Dimitrie Izvorâtorul de mir este patronul păstorilor şi vestitorul iernii.

Ambulance,Emergency,Service,Car,On,The,Streets,Of,Bucharest,During

Mesajul soției tânărului mort după ce a fost trimis acasă de la Spitalul Urziceni: „Au zis că nu are nimic și acum soțul meu e la INML pe masă”

O a doua anchetă penală are loc la Spitalul din Urziceni: un tânăr de 32 de ani a murit la scurt timp după ce fusese consultat la unitatea medicală. Ar fi fost trimis acasă fără tratament, iar la scurt timp a murit în brațele soției sale. „Au zis că nu are nimic și acum soțul meu e la INML pe masă”, spune soția bărbatului decedat.

gheorghe ursu

Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului: Decizia în cazul Gheorghe Ursu deschide calea reabilitării regimului totalitar

Achitarea definitivă a torţionarilor disidentului Gheorghe Ursu de către Instanța Supremă deschide calea reabilitării totalitarismului, avertizează Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului.

angus cloud profimedia-0793330427

Angus Cloud, starul serialului „Euphoria”, a murit la 25 de ani

Angus Cloud, starul serialului „Euphoria”, a murit la 25 de ani. Decesul vine la o săptămână de la înmormântarea tatălui său.

INSTANT_2_021_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Nicolae Ciucă anunță partea neplăcută a reducerii deficitului: fără vouchere de vacanță pentru unii bugetari

După multe discuții, coaliția PSD-PNL a stabilit o parte dintre măsurile care ar urma să aducă economii la buget. Va fi redus numărul secretarilor de stat și al deplasărilor în străinătate. Va fi limitată și prezenta în consiliile de administrație ale companiilor publice, iar instituțiile cu atribuții similare vor fi comasate.

proteste bulgaria profimedia-0793309035

Mii de persoane au protestat în Bulgaria după un incident șocant de violență domestică / Un tribunal a decis că 100 de tăieturi de cuțit reprezintă „leziuni corporale uşoare”

Mii de persoane au protestat în orașele din Bulgaria față de violențele la care sunt supuse femeile. Manifestațiile vin după un incident care a șocat opinia publică: o tânără a fost tăiată de 100 de ori cu cuțitul de fostul iubit, iar o instanță din țara vecină a decis că nu trebuie arestat pe motiv că rănile tinerei au fost ușoare. Atenție sunt detalii cu puternic impact emoțional.