Acum la Digi FM Alex Vidia MARK MORRISON - Return of The Mack

14672 articole scrise de Beatrice Ghiciov

Kyle Chalmers profimedia-0792453448

Noul campion mondial la 100 m liber, mesaj pentru David Popovici: Sunt convins că va reveni

Kyle Chalmers a devenit campion mondial la proba de 100 m liber, la Fukuoka. El a avut un mesaj pentru David Popovici, după ce românul a terminat cursa pe locul 6.

2023_maribor fote

Sportivii români au câștigat medalii de aur, argint și bronz la FOTE 2023

Atletul stelist Cristian Popescu a obţinut, joi, medalia de bronz în proba de săritură în lungime, la FOTE Maribor 2023.

andrei ursu ID217448_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Fiul disidentului Gheorghe Ursu, după ce torționarii tatălui său au fost achitați: „Este o sentinţă scandaloasă”

Andrei Ursu, fiul disidentului Gheorghe Ursu, susţine că sentinţa definitivă de achitare primită de torţionarii tatălui său este una ”scandaloasă şi abjectă”.

Prognoza meteo

Temperaturi mai scăzute decât cele specifice perioadei, în primele două săptămâni din august

Meteorologii estimează că, în primele două săptămâni ale lunii august, temperaturile vor mai scăzute faţă de cele specifice perioadei, în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale, cu ploi mai multe în prima parte a acestui interval. Ulterior, temperaturile vor creşte, depăşind uşor valorile normale.

20th World Aquatics Championships Fukuoka 2023

Publicația L’Equipe, despre David Popovici: Pleacă de la Fukuoka fără nicio medalie, dar şi-a umplut valiza cu învăţăminte

David Popovici pleacă de la Campionatul Mondial de Natație din Fukuoka cu „valiza plină cu învăţăminte”, scrie, joi, L’Equipe.

azil mures

Noi orori descoperite într-un azil din județul Mureș. Una dintre persoane era în stare avansată de malnutriţie

Un lagăr de exterminare pentru copii și adulți cu grave probleme de sănătate. Asa poate fi descris subsolul unui azil pentru bătrâni și persoane cu dizabilități din județul Mureș. În acte, era cazati 23 de oameni, pentru care plătea statul român.

radu paraschivescu

Gabriel Oprea, achitat definitiv. Radu Paraschivescu: „Există o vinovăție de tip moral, dacă Gabriel Oprea știe ce înseamnă asta”

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a fost achitat definitiv în dosarul morţii poliţistului Bogdan Gigină, printr-o hotărâre a Curţii de Apel Bucureşti. Radu Paraschivescu este de părere că „există o vinovăție de tip moral”, dacă fostul ministru „știe ce înseamnă asta”.

pandele

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, vrea să construiască un nou azil

În plin scandal al abuzurilor petrecute în căminele de bătrâni din județul Ilfov, primarul din Voluntari Florentin Pandele vrea să construiască un nou azil. Proiectul a fost dezbătut cu ușile închise. Presa nu a avut acces cu toate că a fost o ședință publică a Consiliul Local Voluntari.