Acum la Digi FM Oana Zamfir și Vlad Craioveanu FAUL & WAD AD VS PNAU - Changes (Radio Mix)

14672 articole scrise de Beatrice Ghiciov

780x440-v2

Maratonul Olteniei lansează „Sportivi pentru natură”, o comunitate a sportivilor responsabili

Într-un an de 365 de zile, cum este și 2023, resursele regenerabile ale Pământului au fost epuizate de către umanitate ziua 214, adică planeta a fost suprasolicitată la data de 2 august. Timpul nu poate fi dat înapoi, pentru că natura nu are un buton de Reverse. Ca răspuns la această provocare, Maratonul Olteniei, un eveniment CEZ România, a creat „Sportivi Pentru Natură”, o platformă dedicată conștientizării acțiunilor pe care le avem în calitate de sportivi și iubitori de natură.

ID173237_INQUAM_Photos_George_Calin

Rareş Bogdan, despre tăierile de cheltuieli: Sunt persoane care plimbă nişte mape şi ar trebui văzut exact ce fac

Rareş Bogdan a afirmat luni că actuala coaliţie trebuie să vadă ce restructurări face şi de unde taie cheltuielile. Sunt persoane „care plimbă nişte mape”, spune europarlamentarul.

(FILE) Madonna Turns 62

Mesajul Madonnei, după ce a fost spitalizată din cauza unei infecții bacteriene: „Mulțumesc tuturor îngerilor mei care m-au protejat”

Madonna a trecut prin momente grele în urmă cu o lună, când a fost spitalizată la Terapie Intensivă după ce a suferit o infecție bacteriană. Acum, regina muzicii pop reflectează asupra modului în care cei dragi o ajută să se vindece, notează CNN.

Dmitri Medvedev

Fostul președinte al Rusiei, Dmitri Medvedev, are o nouă amenințare

Fostul președinte al Rusiei, Dmitri Medvedev, amenință din nou: ar trebui să folosim arma nucleară dacă ofensiva ucraineană ar fi un succes, spune acesta. Nu ar exista altă opțiune, precizează Medvedev.

Chocolate,And,Cacao,Concept.,Cocoa,Powder,In,Bowl,Near,Cocoa

Ciocolata va deveni tot mai scumpă. Care sunt motivele

Ciocolata va deveni tot mai scumpă. Costul boabelor de cacao en-gros a urcat la cel mai ridicat nivel din ultimul deceniu. Motivul? Scăderea producției în vestul Africii. Producătorii pariază că preţurile pentru cacao vor rămâne la un nivel ridicat până la finele lui 2024.

INQUAM_GUVERN_SEDINTA_NEGOCIERI_0006_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Coaliția PSD-PNL ar putea adopta săptămâna aceasta noile măsuri fiscale menite să reducă deficitul bugetar

Coaliția PSD-PNL ar putea adopta săptămâna aceasta noile măsuri fiscale menite să aducă mai mulți bani la buget și să reducă astfel deficitul bugetar. Sunt luate în calcul și introducerea unor taxe noi, deși premierul Ciolacu spunea la începutul mandatului său că acest lucru nu se va întâmpla.

cardi-b

Cardi B a aruncat cu microfonul într-un spectator, după ce a fost stropită cu o băutură

Cântăreaţa Cardi B a susţinut sâmbătă un concert în Las Vegas. Ea a ripostat când cineva din mulţime a aruncat cu o băutură în ea, în timp ce cânta „Bodak Yellow”. Surprinsă şi deranjată de acest gest, Cardi B a aruncat cu microfonul direct în persoana în cauză, înainte ca responsabilii cu securitatea să intervină.

Belgium: 2023 Formula 1 MSC Cruises Belgian Grand Prix, Formula One World Championship - Race - Formula 1

Încă un trofeu câștigat de Red Bull la Formula 1 a fost spart

Echipa de Formula 1 Red Bull a înregistrat duminică, pentru a doua oară într-o săptămână, o problemă cu un trofeu. Premiul câștigat de constructor la Marele Premiu al Belgiei a fost doborât după o fotografie făcută de echipă pentru a sărbători, relatează Reuters.