Acum la Digi FM SEAN PAUL FT SASHA - I m Still In Love With You

14670 articole scrise de Beatrice Ghiciov

pod

Poduri care stau să cadă în România

Podul de la Adunaţii Copăceni, aflat la ieşirea din Bucureşti spre Giurgiu, stă să cadă. Starea sa tehnică e precară, avertizează specialiștii, care atrag atenția că podul se va prăbuși, într-un final, sub greutatea şi vibraţiile maşinilor de mare tonaj, dar și din cauza vremii, dacă autoritățile nu intervin, cât mai repede.

masinuta teleghidata

Mașinuțe teleghidate în spitale

Maşinuţele teleghidate au ajuns echipament medical în spital. La San Diego, în statul american California, maşinuţele sunt folosite ca să-i ducă pe copii în sala de operaţii.

scoala

Cât de mulțumiți sunt europenii de școli și de sistemul de sănătate

Bucureştenii şi locuitorii din Sofia sunt cei mai nemulţumiţi europeni când vine vorba de şcolile din oraşul lor. Asta arată cele mai recente date publicate de Eurostat. Sunt diferenţe şi în ceea ce priveşte percepţia legată de sistemul de sănătate.

greco

Franța primește avertisment de la GRECO

Grupul Statelor împotriva Corupției a lansat un avertisment pentru Franța. GRECO cere Parisului să ia măsuri suplimentare pentru prevenirea corupției în rândul membrilor Parlamentului.

venus_williams_1

Venus Williams nu va juca la Wuhan

Venus Williams s-a retras de la turneul de la Wuhan din China, de săptămâna viitoare. Ocupanta locului 21 în ierarhia WTA anunță că "nu e pregătită din punct de vedere psihic pentru a concura la nivel înalt".

champions league

Programul și rezultatele meciurilor din Champions League

Marți seară au avut loc primele meciuri din grupele Champions League. Lionel Messi a fost omul serii, datorită celor trei goluri pe care le-a marcat în meciul contra PSV, terminat cu scorul de 4-0.

agenda zilei

Agenda zilei - 19.09.2018

Ministrul Justiției și procurorul general al României vor fi față în față cu doar câteva zile înainte de terminarea evaluării procurorului general. Tudorel Toader și Augustin Lazăr se întâlnesc la ședința CSM în care se discută despre aprobarea regulamentului pentru desemnarea conducerii viitoarei secții pentru investigarea infracțiunilor comise de magistrați.

viorica-dancila

Referendumul pentru redefinirea familiei va avea loc pe 6 și 7 octombrie

Referendumul pentru redefinirea familiei în Constituție va avea loc pe 6 și 7 octombrie, a anunțat Viorica Dăncilă în sedința de Guvern. Va fi adoptată o ordonanță de urgență în acest sens.