Acum la Digi FM Alice Tudor ZWETTE FEAT MOLLY - rush

14671 articole scrise de Beatrice Ghiciov

iordache 2

Florin Iordache: „Eu cred că trebuie să ne oprim cu aceste discuţii, le discutăm la partid”

Trebuie să renunţăm la nemulţumiri şi să ne discutăm problemele în partid, este de părere deputatul PSD Florin Iordache. Acesta spune că cei care au semnat scrisoarea nu deţin adevărul absolut şi nu pot decide soarta formaţiunii politice. În plus, Florin Iordache crede că şi dacă Liviu Dragnea nu va renunţa la şefia PSD, în partid va fi linişte.

uragan

Noapte în plină zi în New York din cauza uraganului Florence

Uraganul Florence continuă să îşi facă simţită prezenţa în Statele Unite. S-a făcut noapte în plină zi în New York după ce nori negri de furtună au acoperit cerul de deasupra celebrei insule Manhattan. Și s-a făcut din nou lumină după câte zeci de minute.

liviu pop

Liviu Pop: „Nu cred că Liviu Dragnea trebuie să își dea demisia”

„În scrisoarea publicată astăzi sunt enunțate o serie de principii sănătoase privind acțiunea politică a PSD, care din păcate au fost abandonate în ultima perioadă” - declarația aparține secretarului general al PSD, Marian Neacșu, care a precizat că acest document va fi analizat de toate organizațiile partidului.

victor ponta

Victor Ponta: „Îi salut pe foștii mei colegi din PSD, care înțeleg că modul în care Dragnea a confiscat PSD, Parlamentul și Guvernul ne duce pe toți la dezastru”

Fostul coleg și șef pe linie de partid al lui Liviu Dragnea, Victor Ponta a salutat decizia liderilor din PSD care cer debarcarea președintelui lor. Ponta susține că Liviu Dragnea a confiscat și partidul și Parlamentul și Guvernul și aplică politici proaste, iar pentru asta trebuie să plece.

liviu-dragnea-marian-neacsu-psd-ialomita

Secretarul general al PSD: „Sunt întru totul favorabil ideii de revenire la modul colegial şi democratic de luare a deciziilor în partid”

Secretarul general al PSD, Marian Neacșu spune că sunt enunțate o serie de principii sănătoase privind acțiunea politică a PSD, care din păcate au fost abandonate în ultima perioadă: „Sunt întru totul favorabil ideii de revenire la modul colegial și democratic de luare a deciziilor în partid și, mai ales, celei de asigurare a continuității și mai ales a coerenței guvernării”.

adrian-tutuianu.xjd8bao521-4

Adrian Țuțuianu: „Noi nu i-am cerut lui Dragnea să plece din partid, ci din cele două funcții”

Paul Stănescu, Gabriela Firea şi Adrian Ţuţuianu semnează în numele unui Comitet de iniţiativă o scrisoare împotriva lui Liviu Dragnea. Cei trei îi cer demisia din fruntea PSD şi vor că premierul Viorica Dăncilă să preia interimatul partidului. Între timp, șeful social democraţilor a convocat Comitetul executiv al partidului pentru vineri.

firea-dragnea-wq7kidfb4p

Gabriela Firea: „Sunt suficiente semnături pentru ca documentul să nu mai fie luat în derâdere de Liviu Dragnea”

Gabriela Firea, a explicat că motivul pentru care scrisoarea anti-Dragnea apare semnată de doar trei persoane este că așa a decis comitetul de inițiativă din interiorul PSD. Mai mult, ea spune că sunt suficiente semnături pentru ca documentul să nu mai fie luat în derâdere de Liviu Dragnea, conform G4Media.ro.

firea dragnea

Ședință de urgență la PSD

PSD a anunțat că ședința Comitetului Executiv Național al PSD a fost convocată pentru vineri, 21 septembrie, la ora 12:30. Anunțul a fost făcut la câteva minute după ce a fost făcută publică scrisoarea semnată de Gabriela Firea, Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu prin care i se cere demisia lui Liviu Dragnea de la șefia PSD.