Acum la Digi FM Alex Vidia MIKA - Relax

14672 articole scrise de Beatrice Ghiciov

regina maria 3

Doctori de nota 10

La DigiFM ai "Doctori de nota 10", proiect susținut de rețeaua de sănătate Regina Maria.

lia-olguta-vasilescu

Lia Olguța Vasilescu este de partea lui Paul Stănescu

Lia Olguţa Vasilescu a declarat, la Antena 3, că nu ar putea vota împotriva lui Paul Stănescu, unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea, pentru că îi e „amic“. De asemenea, ministrul muncii crede că ține doar de șeful PSD dacă alege să-şi dea demisia.

Brexit cu puzzle

Un nou summit pe tema Brexitului

Un nou summit pe tema Brexitului va avea loc în noiembrie. Va fi o reuniune specială care va marca încheierea negocierilor dure de divorț dintre Marea Britanie și Uniunea Europeană, a anunțat cancelarul Austriei, Sebastian Kurz. Între timp, un oficial britanic a declarat că Londra a parcurs mai bine de 85% din calea spre un acord cu Uniunea Europeană.

ed-sheeran

Ed Sheeran vine în România!

Ed Sheeran va concerta în România pe data de 3 iulie 2019, pe Arena Națională din București! Concertul de la București face parte dintr-un turneu în care Ed Sheeran va bifa mai multe orașe din Europa: Lyon, Bordeaux, Barcelona, Madrid, Roma, Milano, Praga sau Riga. Biletele se vor pune în vânzare joi, 27 septembrie, la 12:00 ora României.

ger

Se anunță un val de ger arctic în zilele următoare

Temperaturile de vară de care ne-am bucurat luna aceasta vor ajunge la final. Primul val arctic, care este mai slab, traversează o parte a Europei în acest weekend, în timp ce un altul mai intens sosește luni și marți, iar aerul foarte rece va ajunge până în sudul Mediteranei și în Africa de Nord.

povestea unui pierde vara

„Povestea unui pierde-vară” se lansează în cinematografe

O nouă comedie românească de la realizatorii "Două Lozuri" din 21 septembrie în cinematografe. Cu Alexandru Papadopol, Crina Semciuc și Nicoleta Lefter.

ludovic-orban

Ludovic Orban a fost audiat la DNA

Ludovic Orban a fost audiat mai bine de o oră de procurorii anticorupţie, în calitate de martor, în baza unei sesizări a lui Viorel Cataramă. Întrebat dacă a fost începută urmărirea penală într-un dosar, liderul PNL a spus că nu știe și a acuzat "modul josnic în care Viorel Cataramă face politică".

negrutiu

Florin Negruțiu: „Nehotărâții PSD se vor așeza după cum bate vântul”

Florin Negruțiu a vorbit în această dimineață despre ce se va întâmpla la PSD. Jurnalistul spune că apele nu sunt așezate, mai ales din cauza nehotărâților care sunt în număr mare.