Acum la Digi FM Digi FM THE MOTANS FT ANDRA - Inapoi in viitor

14671 articole scrise de Beatrice Ghiciov

firea 2

Gabriela Firea: „suntem pentru menținerea coaliției PSD-ALDE în Parlament și a Guvernului condus de Viorica Dăncilă”

La această oră începe Comitetului Executiv al PSD, ședință în care ar urma să fie tranșată situația lui Liviu Dragnea în fruntea partidului. Ambele tabere, pro și contra Dragnea, s-au întrunit în birouri separate pentru a vedea fiecare pe câți susținători se bazează.

traian basescu

Traian Băsescu: „Dragnea câștigă, Firea pierde”

Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă, într-o postare pe Facebook că Liviu Dragnea va câștiga bătălia din PSD. Băsescu i se adresează şi preşedintelui PNL Ludovic Orban, spunându-i cât de utilă ar fi fost acum o moţiune de cenzură înregistrată la Parlament. Pe de altă parte, opozanții lui Dragnea sunt în ședinț[ și refac calculele înainte de Comitetul executiv al social democraților.

europa-league

Rezultatele Europa League

În Grupa A, Claudiu Keşeru a fost protagonistul bulgarilor de la Ludogorets Razgrad. Atacantul român a deschis scorul din lovitură liberă şi s-a aflat la originea celui de-al doilea gol al bulgarilor dat de Marcelinho în minutul 31. Bayer Leverkusen a revenit şi a câştigat după reuşitele lui Kai Havertz (38, 69 ) şi Isaac Kiese Thelin (63)

becali

Gigi Becali a povestit cum a ajuns Gabriela Firea în război cu Liviu Dragnea

Gigi Becali, nașul Gabrielei Firea, a declarat, la România TV, cum a ajuns fina sa în război cu Liviu Dragnea.

ninja warriors

Ninja Warriors a venit la Digi FM

Prezentatorii show-ului de la PRO TV, Raluca Aprodu și Daniel Nițoiu au avenit vineri la matinal. Tonici și plin de energie, cei doi au povestit din culisele show-ului și au apus ce i-a impresionat cel mai mult. După care au acceptat noul joc propus de Miu și Striblea: ”Ghicește personajul!”.

liviu dragnea

Zi decisivă pentru Liviu Dragnea

Doar 2 ore și jumătate până la şedinta comitetului executiv al PSD, când liderii social democrați vor decide dacă Liviu Dragnea rămâne sau nu persoană potrivită să conducă partidul. Asta, după ce ieri liderii de filiale s-au întâlnit că să stabilească de partea cui vor fi.

jandarm

Șefii Jandarmeriei puși sub acuzare după violențele din 10 august

Şefii din Jandamerie şi cei care au coordonat intervenţia din 10 august, de la protestul diasporei, sunt puşi sub urmărire penală. Aceştia sunt chemaţi la Parchetul General pentru prezentarea acuzaţiilor ce li se aduc în acest caz.

simfonia-apei

Fântânile de la Piața Unirii din București au fost redeschise

Joi seara, au fost redeschise fântânile de la Piața Unirii din București. Acestea au fost modernizate în ultimele cinci luni, iar Primăria Generală crede că vor deveni un punct de atracţie pentru bucureşteni şi pentru turişti. Inaugurarea este dedicată centenarului Marii Unirii, dar şi Capitalei, care împlinește 559 de ani de la prima atestare documentară.