Acum la Digi FM LABIRINTH FEAT EMELI SANDE - Beneath your beautiful

14670 articole scrise de Beatrice Ghiciov

kolinda

Președinta Croației a explicat de ce nu a avut umbrelă la finala Mondialului

Președinta Croației, Kolinda Grabar-Kitarovic, a explicat pentru Digi24 de ce nu a avut umbrelă la ceremonia de premiere de după finala Campionatului Mondial din Rusia.

becali

Gigi Becali amenință că desființează FCSB

Gigi Becali a declarat, sâmbătă, pentru Digi Sport, că dacă FCSB nu va învinge Dunărea Călărași va desființa echipa.

guvernul romaniei

Remanierea Guvernului va avea loc după referendum

După referendumul din 7 octombrie, va avea loc remanierea Guvernului. Conform lui Liviu Dragnea, „una din calităţile obligatorii pe care să le aibă membrii Guvernului să fie buna comunicare”.

grebla_3-1280x853

Toni Greblă va fi noul secretar general al Guvernului

Toni Greblă va fi noul secretar general al Guvernului, după ce a fost propus în funcție în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD de către preşedintele partidului, Liviu Dragnea. El o va înlocui pe Andreea Lambru.

simona halep

Simona Halep e gata pentru turneul de la Wuhan

Simona Halep va juca direct în turul 2 al turneului de la Wuhan. Prima sa adversară va fi din Slovacia. Ea va juca împotriva câștigătoarei meciului dintre Magdalena Rybarikova, locul 35 WTA (4-1 în întâlnirile directe), şi Dominika Cibulkova, locul 30 WTA (2-4).

liviu-dragnea-psd

Liviu Dragnea: „Nu mă mai interesează OUG de amnistie și grațiere”

Liviu Dragnea a făcut primele declarații după ce i-a fost reconfirmată poziția de lider al PSD. Din spusele sale, au fost 64 membri prezenți cu drept de vot. 55 au votat pentru susținerea sa, 8 voturi împotrivă, o abținere a lui Gabriel Petrea.

gabriela firea

Gabriela Firea, după CEX-ul PSD: „Susținem Guvernul condus de doamna Viorica Dăncilă”

Gabriela Firea a oferit primele declarații după ce Liviu Dragnea și-a reconfirmat poziția de lider al partidului social democrat, în ședința comitetului executiv de vineri, 21 septembrie. 

firea-dragnea-wq7kidfb4p

Liviu Dragnea, victorie în CEX

PSD s-a reunit vineri în ședința Comitetului Executiv Național (CEX) pentru a decide dacă Liviu Dragnea mai rămâne șef al partidului. Dragnea a negociat cu liderii PSD înaintea ședinței. El a câștigat cu 60 de voturi „pentru” și 8 voturi „împotrivă”.