Acum la Digi FM Gabriel Cindea EMINEM FEAT. RIHANNA - Love The Way You Lie(Censored)

14671 articole scrise de Beatrice Ghiciov

firea-dragnea-wq7kidfb4p

Liviu Dragnea, victorie în CEX

PSD s-a reunit vineri în ședința Comitetului Executiv Național (CEX) pentru a decide dacă Liviu Dragnea mai rămâne șef al partidului. Dragnea a negociat cu liderii PSD înaintea ședinței. El a câștigat cu 60 de voturi „pentru” și 8 voturi „împotrivă”. 

dan-turturica

Dan Turturică: „Liviu Dragnea este mai puternic decât au fost Ion Iliescu, Victor Ponta sau Adrian Năstase”

Dan Turturică a fost invitatul lui Cătălin Striblea în cadrul unui interviu difuzat LIVE pe pagina de facebook DigiFMRadio și în fiecare duminică, on air, la DigiFM. Jurnalistul a vorbit despre Liviu Dragnea și despre cum acesta este mult mai puternic decât predecesorii săi din fruntea PSD.

protest 10 august 1

Acuzații de falsificare a datelor pentru ca jandarmii să poată acționa în forță pe 10 august

Procurorii militari au ajuns la concluzia că șefii jandarmeriei ar fi falsificat date pentru a justifica intervenția în forță la protestul din 10 august. Mai mult, un secretar de stat din Ministerul de Interne ar fi făcut presiuni asupra prefectului Capitalei să semneze ordinul de evacuare din Piața Victoriei.

bebe

Un bebeluș a contactat o infecție în Spitalul Județean de Urgență Baia Mare

Un bebeluş aflat pe secţia de neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare a contactat o infecţie. Directorul unității a anunțat că a fost declanșată o anchetă și că situația nu este una gravă. Cazul a fost semnalat de părinți pe Facebook. Aceștia au postat inclusiv imagini cu bebelușul, născut pe 14 septembrie și care are infecții la ureche dar și pe brațe.

Ecaterina Andronescu

Ecaterina Andronescu: „PSD-ul trebuie să își mențină guvernarea, dar cu un alt Guvern”

Este în plină desfășurare ședința comitetului executiv al PSD, unde se tranșează scandalul din partid. Cele două tabere pro și anti-Liviu Dragnea s-au întâlnit după atacurile din ultima perioada. Înainte de ședință, Liviu Dragnea le-a transmis contestatarilor săi că nu va propune excluderea lor din partid.

traian basescu

Traian Băsescu: „Dragnea va trebui să plece cât de curând, dar pe mâna unora mai deştepţi, mai puțin ipocriți”

Traian Băsescu are un nou mesaj despre „puciul” din PSD. El crede că Liviu Dragnea va pleca până la urmă, dar „pe mâna unora mai deştepţi, mai puţin ipocriţi, mai puţin lichele”. Mai mult, fostul președinte al României este de părere că Firea, Țuțuianu și Stănescu „au avut mize personale legate de bani şi putere”.

Robert-Negoita

Robert Negoiță crede că Liviu Dragnea a greșit mult

Vicepreședintele PSD și primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, e de părere că după această ședință a Comitetului Executiv nimeni nu ar trebui exclus din partid. Negoiță a precizat că Liviu Dragnea a greșit foarte mult de când e în fruntea partidului, dar a evitat să dea și exemple.

Ionuț Sindile

Ionuț Sindile promite că va colabora cu anchetatorii în cazul violențelor din 10 august

Șeful Jandarmeriei București a fost pus sub acuzare în dosarul violențelor din 10 august. Laurențiu Cazan este cel care a coordonat întreaga operațiune a Jandarmeriei la protestul diasporei.