Acum la Digi FM JAMES HYPE FT MIGGY - Ferrari

14670 articole scrise de Beatrice Ghiciov

Raportul Global al Progresului Social

România stagnează în Raportul Global al Progresului Social

România rămâne pe locul 44 în lume, în Raportul Global al Progresului Social, la fel ca anul trecut. Vorbim despre o analiză realizată de INACO - Iniţiativa pentru Competitivitate.

trip-advisor

Rating-uri false pe TripAdvisor

Una din trei evaluări publicate pe siteul TripAdvisor, celebrul portal de consultanţă turistică, ar fi falsă. Cel puțin, așa arată un studiu realizat de un site specializat în detectarea comentariilor neadevărate.

liviu-dragnea-psd

Liviu Dragnea: „După o asemenea perioadă neagră, trebuie să dai o amnistie”

România are nevoie de o amnistie, spune Liviu Dragnea la nici 3 zile de când declarase că nu-l interesează personal amnistia și grațierea. Liderul PSD a revenit aseară la această temă într-o emisiune la Antena 3.

electric-car-1458836_1280

Românii cumpără tot mai multe mașini ecologice

Românii cumpără tot mai multe mașini ecologice. Ponderea lor în totalul vânzărilor auto din țară noastră, în primele 8 luni din acest an, a ajuns la 2,6%, adică peste 2.600 de unități. Așa arată datele Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Autoturisme.

agenda zilei

Agenda zilei - 24.09.2018

Liviu Dragnea se întâlnește azi cu vicepreşedinţii PSD. Nimeni alții decât cei care i-au cerut demisia, vineri la Comitetul Executiv al partidului. După victoria de vineri seară, Liviu Dragnea se întâlnește cu principalii contestatari ai săi din PSD. E vorba de biroul permanent al partidului din care fac parte vicepreședinții și secretarul general, adică, Gabriela Firea, Adrian Ţuţuianu, Paul Stănescu şi Marian Neacşu. Sunt cei care-l contestă pe Liviu Dragnea. Aflați dacă se va pune în discuție șefia de la Camera Deputaților a lui Dragnea, astăzi, la Știrile Digi FM.

traian basescu

Traian Băsescu este de părere că opoziția face blat cu PSD

Traian Băsescu a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj prin care spune că "opoziția face un blat rușinos cu PSD". Mai mult, el acuză partidele USR și PNL că "mimează opoziția".

FB_IMG_1537694508937

Mesaj pentru promovarea referendumului pentru familie: "Dacă nu vii la vot, doi bărbați vor adopta copilul tău"

Pe acoperișul unui bloc din centrul Timișoarei a fost montat un panou care promovează referendumul pentru familie din 6 și 7 octombrie. Mesajul acestui panou este "Dacă nu vii la vot, doi bărbați vor adopta copilul tău".

florin bratu

Bratu pleacă de pe banca lui Dinamo

Florin Bratu a semnat azi rezilierea contractului cu Dinamo. Oficialii clubului din "Ștefan cel Mare" au făcut anunțul.