Acum la Digi FM Lucian Mindruta LIVE - ON AIR

14670 articole scrise de Beatrice Ghiciov

luka modric

Luka Modric a fost desemnat cel mai bun fotbalist al anului

Luka Modric a fost desemnat aseară cel mai bun fotbalist al anului, la gala FIFA, organizată la Londra. Câştigător al trofeului UEFA Champions League cu Real Madrid şi vicecampion mondial cu naţionala Croaţiei, mijlocașul de 33 ani s-a impus în faţa portughezului Cristiano Ronaldo, transferat în această vară de la Real Madrid la Juventus Torino, şi a egipteanului Mohamed Salah, finalist cu Liverpool în Champions League.

nunta-fiului-lui-liviu-dragnea

Reacția lui Ștefan Caramitru cu privire la incidentul cu fiul lui Liviu Dragnea

Ștefan Caramitru, fiul actorului Ion Caramitru, a transmis presei un comunicat în care prezintă propria versiune asupra incidentului cu fiul și nora președintelui PSD, Liviu Dragnea.

agenda zilei

Agenda zilei - 25.09.2018

Elevii ar putea scăpa, în sfârșit, de ghiozdanele grele. O inițiativa legislativă urmează să fie discutată în Parlament astăzi. Școlile urmează să fie obligate să asigure elevilor spații în care să își lase manualele, ca să nu mai vină cu ghiozdane foarte grele la ore. E un proiect de lege, deja adoptat de Comisia de specialitate din Camera Deputaților și care va intra la vot.

nunta-fiului-lui-liviu-dragnea

Fiul lui Dragnea și soția sa au fost agresați pe stradă

Procurorii de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 au deschis dosar penal, după ce fiul lui Liviu Dragnea ar fi fost agresat verbal, pe o stradă din Capitală. Totul s-ar fi întâmplat acum două săptămâni. Doi bărbaţi ar fi coborât din maşină şi ar fi adus injurii întregii familii Dragnea şi Partidului Social Democrat.

meteo

Atenționare meteorologică - Cod galben de vânt

Vremea se răceşte considerabil în toată ţara. Inclusiv în Capitală. Nu vor fi prea multe precipitaţii, dar temperaturile scad chiar şi sub zero grade în Transilvania, în timpul nopţii, iar dimineaţa va fi brumă, spune meteorologul Mihai Huştiu.

dragnea 2

Liviu Dragnea: „Parchetul General intimidează Jandarmeria prin anchete neavenite”

Președintele Camerei Deputaților nu crede că opoziția are șanse să îl demită din funcție. Liviu Dragnea a răspuns întrebărilor jurnaliștilor, după ce liderul PNL, Ludovic Orban și Victor Ponta au anunțat că se pregătesc să modifice regulamentul Camerei, pentru a-l debarca. Șeful social democraților spune că nu s-a discutat nici despre pedepsirea puciștilor.

daniel-florea

Ceasuri cu buton de panică pentru elevii sectorului 5 din Capitală

Primăria Sectorului 5 a cumpărat, prin școli, circa 5.200 de ceasuri inteligente cu buton de panică pentru elevi. Acestea au costat 1,6 milioane lei și au fost achiziționate direct de fiecare școală în parte, dar de la aceeași firmă, conform HotNews.ro.

catalin-chereches

Un nou dosar pentru Cătălin Cherecheş, primarul reales în timp ce era în închisoare

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, este judecat intr-un nou dosar. De data aceasta, procurorii DNA il acuza de luare de mită în formă continuată, iar dosarul a fost inregistrat la Tribunalul Maramureş.