Acum la Digi FM E Bine Rău! JAX JONES FT MABEL & RICH THE KID - Ring, Ring (Censored)

14671 articole scrise de Beatrice Ghiciov

restrictii

Restricții de circulație cu ocazia desfășurării evenimentului “Zilele Bucureştiului”

În perioada 21-23 septembrie, va avea loc un eveniment cultural artistic denumit “Zilele Bucureştiului”, în Piaţa Constituţiei. Brigada Rutieră București a transmis, într-un comunicat de presă, ce restricții de circulație vor fi în aceste zile în Capitală.

bucuresti 2

Zilele Bucureștiului - Programul evenimentelor

În Capitală vin 3 zile de sărbătoare. Sunt 559 de ani de la atestarea istorică a oraşului şi de azi până duminică sunt programate mai multe evenimente şi concerte. Ultimul va fi cel al artistului britanic Rod Stewart, duminică seară, în Piaţa Constituţiei.

agenda zilei

Agenda zilei - 21.09.2018

Soarta lui Liviu Dragnea e decisă, astăzi, în PSD, în Comitetul Executiv. Urmărim subiectul la Știrile Digi FM. De asemenea, urmărim ce se întâmplă cu pesta porcină și cursul valutar.

udrea

Elena Udrea a născut o fetiță

Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, a postat pe Facebook că fostul ministru al turismului a născut o fetiță. Bebelușul va purta numele Eva Maria, după cum a anunțat Udrea în urmă cu câteva săptămâni. Elena Udrea a născut pe cale naturală, în jurul orei 14:00, ora României.

dragnea kovesi

Victor Ponta a postat o fotografie cu Liviu Dragnea și Laura Codruța Kovesi

Victor Ponta a postat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie în care Liviu Dragnea și Laura Codruța Kovesi stau unul lângă celălalt, la aceeași masă cu Gabriel Oprea și George Maior. El a scris și un mesaj pentru membrii CEX al PSD, în care le transmite că „Dragnea nu a luptat niciodată nici cu Kovesi, nici cu Statul Paralel”.

Scădere Facebook

Uniunea Europeană a lansat un ultimatum pentru Facebook

Facebook este somată, ca până la sfârşitul anului, să ia toate măsurile pentru a respecte legea comunitară în privinţa protecţiei datelor, în caz contrar riscă sancţiuni. Ultimatumul a fost dat de comisarul european pentru Justiţie în urma discuţiilor cu reprezentanţii Facebook.

bani

Persoanele cu handicap vor beneficia de un spor de 15% la salariu

Toate persoanele cu handicap grav ar urma să beneficieze de un spor de 15% la salariul de bază, anunță premierul. Executivul va adopta astăzi un proiect de hotărâre care stabilește categoriile de persoane cu handicap care vor primi acest spor.

regina maria 3

Doctori de nota 10

La DigiFM ai "Doctori de nota 10", proiect susținut de rețeaua de sănătate Regina Maria.