Acum la Digi FM Gabriel Cindea DAVID GUETTA - I DONT WANNA WAIT

14671 articole scrise de Beatrice Ghiciov

agenda zilei

Agenda zilei - 20.09.2018

S-a declanşat războiul pe faţă în PSD. Fosta mână dreaptă a lui Liviu Dragnea, Paul Stănescu, e cel care a început ofensiva. S-a convocat CEX-ul PSD pentru mâine, ora 12.30. Va fi momentul hotărâtor pentru soarta acestui conflict.

liviu dragnea 2

Liviu Dragnea, despre scrisoare: „Am înțeles cea mai mare supărare a lor - să nu ne mai certăm cu Iohannis”

Liviu Dragnea reacționează la scrisoarea prin care i se cere demisia. Liderul PSD îi acuză pe disidenţii din partid că vor să dea formațiunea pe mâna statului paralel. Acesta susține că nu vrea să transforme PSD într-o unealtă a unor instituții precum DNA sau SRI.

Ronan-Captain-Marvel

A fost lansat trailer-ul „Captain Marvel”

Primul trailer pentru următorul film a Universului Cinematic Marvel este aici. Este vorba despre „Captain Marvel”! Există o mulțime de anticipări pentru acest film după scena finală din „Avengers: Infinity War”. În timpul acesteia, Nick Fury trimite un mesaj prin intermediul unui pager înainte de a se dizolva în praf. Înainte ca scena să se încheie, se vede o imagine a ecranului, cu logo-ul mărcii căpitanului Marvel. În mod clar, căpitanul Marvel va juca un rol important în ceea ce urmează să vină în următorul film Avengers.

Poluare, aer murdar

Poluarea crește riscul de a dezvolta demență

Expunerea la poluarea atmosferică poate creşte riscul de a dezvolta demenţă. Asta arată un studiu realizat de cercetătorii londonezi. Potrivit acestora, există o legătură între boala neurodegenerativă şi expunerea la dioxid de azot.

pesta_porcina_15022300

Bilanțul pestei africane - peste 300.000 de porci uciși

Peste 300.000 de porci au fost uciși până acum din cauza pestei porcine, anunță Autoritatea Națională Sanitar Veterinară. Potrivit unui bilanț prezentat astăzi, virusul e în prezent în 227 de localități din 13 județe. Între timp, câteva focare din cele aproape o mie, au fost stinse.

lucian sova

Ministrul Transporturilor promite încă 3 kilometri de autostradă până în noiembrie

Noi promisiuni de la ministrul Transporturilor! Lucian Șova dă asigurări că din luna noiembrie vom putea circula pe cei 3 kilometri ai Autostrăzii A3 București - Ploiești, legătura cu șoseaua Petricani.

trump juncker

Trump, despre Juncker: ”Este un tip dur”

Președintele Statelor Unite susține că ar fi convins Uniunea Europeană să discute despre tarifele vamale abia după ce a amenințat că va taxa cu milioane de dolari mașinile europene vândute peste ocean. În cadrul unei conferințe comune cu președintele POloniei, Donald Trump a evocat o întâlnire din luna iulie cu șeful Comisiei Europene, Jean Claude Juncker.

buzatu-dumitru-6503-Copy

Președintele PSD Vaslui, despre scrisoarea anti-Dragnea: „Eu cred că lucrurile trebuiau scoase la suprafaţă”

Soarta lui Liviu Dragnea în fruntea PSD ar putea fi decisă vineri, când conducerea partidului se va reuni în Comitetul Executiv, la ora 12.30. Vicepreședinții PSD, Paul Stănescu, Adrian Țuțuianu și Gabriela Firea au făcut publică scrisoarea prin care îi cer demisia lui Liviu Dragnea. Cei 3 susțin, între altele, că partidul scade în sondaje, iar situația juridică a lui Liviu Dragnea afectează și mai mult formațiunea.