Acum la Digi FM Alex Vidia NINA SKY FEAT. JABBA - move ya body

14670 articole scrise de Beatrice Ghiciov

tudorel 2

Tudorel Toader, despre secția care va prelua dosarele magistraților

​Secţia pentru investigarea infracţiunilor de corupţie din Justiție trebuie să se operaționalizeze pentru că așa spune legea, a precizat ministrul Justiției, Tudorel Toader. Potrivit acestuia, CSM a adoptat două regulamente privind numirea procurorilor la secția specială pentru investigarea infracțiunilor din justiție. Va fi treaba Consiliului Superior al Magistraturii, a declarat Tudorel Toader în urmă cu puțin timp.

coreea

Coreea de Nord și Coreea de Sud își „încălzesc” relațiile

Încă un semn al încălzirii relaţiilor dintre cele două state rivale, Coreea de Sud și de Nord. Liderii celor două ţări aflate, teoretic, încă în război, au anunţat în această dimineaţă închiderea definitivă a unei baze militare din Coreea de Nord. Este pentru a treia oară în şase luni când cei doi șefi de stat se întâlnesc faţă în faţă.

cătălin striblea

Tu ce ai face dacă ai bloca o mașină?

Cătălin Striblea fost blocat ieri de o mașină mai bine de 45 de minute. Matinalul s-a gândit cu această ocazie să facă un experiment social.

Pesta porcină africană, porci, suine, guiț

Virusul pestei porcine poate rezista și ani întregi în carnea congelată

Virusul pestei porcine este foarte agresiv. Nu există vaccin pentru el şi are o rezistenţă foarte mare. În carnea congelată, de exemplu, rezistă chiar şi ani întregi, a declarat pentru Digi FM deputatul liberal Adrian Oros, vicepreşedinte al comisiei pentru agricultură şi este şi medic veterinar. El este de părere că Guvernul nu a gestionat problema aşa cum trebuie şi de aceea s-a extins virusul în ţară şi cuprinde acum 13 judeţe.

112

Explozie la o școală din Mureș

Doi elevi din Mureş au fost răniţi după o explozie care s-a produs în şcoala lor. S-a întâmplat în localitatea Voiniceni, în această dimineaţă şi toată şcoala a fost evacuată.

Pesta porcină a ajuns și în Belgia

Pesta porcină a ajuns şi în Belgia, unde au fost descoperiţi doi mistreţi care aveau acest virus. Autorităţile au luat imediat măsuri ca să limiteze răspândirea virusului la fermele de porci.

sector 3

Sectorul 3 al Capitalei este sufocat de gunoaie

Sectorul 3 al Capitalei este sufocat de gunoaie, după ce contractul de salubrizare dintre primărie și societatea Rosal a expirat săptămâna trecută. S-au adunat sute de kilograme de gunoaie pe doar câţiva metri pătraţi.

mae

Alertă de călătorie în Irlanda emisă de Ministerul Afacerilor Externe

Ministerul Afacerilor Externe a emis o alertă de călătorie pentru Irlanda. Din această dimineaţă, meteorologii au emis o alertă de vânt puternic.