Acum la Digi FM Digi FM SEAN PAUL FT SASHA - I m Still In Love With You

14670 articole scrise de Beatrice Ghiciov

klaus iohannis summit

Klaus Iohannis: „Mă bucur că am reuşit să avem un summit excelent, în ciuda dificultăţilor noastre de politică internă”

Statele participante la Summitul celor Trei Mări au stabilit lista cu proiecte care vor ajuta la dezvoltarea regiunii dintre Mările Caspică, Baltică și Marea Neagră, în cadrul unei declarații comune.

Viorica Dăncilă și Jean-Claude Juncker, la Brussels

Viorica Dăncilă s-a întâlnit cu Jean Claude Juncker după o oră de așteptare

Premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit, la Aeroportul Băneasa, cu preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, înainte de plecarea acestuia din România. Viorica Dăncilă l-a aşteptat pe Jean Claude Juncker la aeroport şi l-a întâmpinat împreună cu comisarul european Corina Creţu.

ccr bun

Detenţia la domiciliu, neconstituţională

CCR a admis sesizarea preşedintelui Klaus Iohannis cu privire la Legea care introduce regimul de detenţie la domiciliu. Judecătorii constituţionali au decis că acesta încalcă atât principiul bicameralismului, cât şi unele articole din legea fundamentală.

660x420

Digi FM lansează campania de imagine “Ca să știi” - toamna 2018

Digi FM iese din studioul radio și merge în stradă, alături de ascultători. “Ca să știi” este și în acest sezon Out Of home, nu doar On Air. Campania de imagine urmărește să apropie publicul de radio de cea mai inspirată combinație de știri și muzică, difuzată exclusiv la Digi FM.

lucian mîndruță

Lucian Mîndruță: „Statul român nu le spune oamenilor ce au de făcut cu pesta porcină”

Mîndruță a stat de vorbă cu românii despre răspândirea rapidă a pestei porcine. Și a aflat că cei mai mulți nu sunt înștiințați și nu știu ce să facă ca să să împiedice răspândirea virusului.

cristi-danilet-sept-2010-050

Exclusiv Digi FM: Cristi Dănileț - „Procurorii vor depinde de Ministrul Justiției”

Legile justitiei privind statutul magistraţilor şi funcţionare CSM sunt din nou la CCR. Judecătorii constituţionali discută astăzi sesizarea preşedintelui Iohannis asupra modificărilor aduse.

ceas

România decide până în aprilie 2019 dacă preferă ora de vară sau de iarnă

De anul viitor, din octombrie, nu mai schimbăm ora în funcție de anotimp. Decizia a fost luată de Uniunea Europeană, iar până în aprilie 2019, ţările membre trebuie să stabilească dacă vor să adopte ora de vară sau pe cea de iarnă.

spacex

Un miliardar japonez pleacă pe Lună cu o rachetă SpaceX

Miliardarul japonez nu s-a limitat la a cumpăra un singur bilet pentru o călătorie privată în jurul lunii, în 2023. SpaceX anunță că acesta a plătit pentru toate locurile disponibile în rachetă şi va invită şase sau opt artişti să-l însoţească.