Acum la Digi FM JUSTIN TIMBERLAKE FT T.I. - My Love

14670 articole scrise de Beatrice Ghiciov

emmy

Câștigătorii Premiilor Emmy 2018

Luni seara a avut loc gala Premiilor Emmy 2018, la Los Angeles. Game of Thrones a condus lista nominalizărilor, 22 la număr. Henry Winkler a câștigat primul premiu de acest gen. Actorul din serialul "Barry" a spus, atunci când a acceptat trofeul, că și-a scris discursul acum 43 de ani, la începuturile carierei sale.

agenda zilei

Agenda zilei - 18.09.2018

Noi audieri vor avea loc astăzi în cazul protestelor din 10 august. Ministrul de Interne, Carmen Dan și șeful brigăzii de jandarmi, Cătălin Paraschiv sau omul în alb, cum a fost numit, vor da declarații în față unei comisii speciale în Parlament. Este unul dintre subiectele pe care le urmărim astăzi la Știrile Digi FM.

aparat dentar2

Bani pentru aparate dentare de la Primăria Capitalei

Copiii din Capitală beneficiază de ajutor financiar pentru aparate dentare. Este vorba de o sumă de 750 de lei, anunţă primăria generală. Municipalitatea vine şi în ajutorul pensionarilor cu venituri reduse. Aceştia îşi vor putea cumpăra ochelari de vedere cu bani de la primărie.

netejoru

Inspecția Judiciară a dat explicații cu privire la descinderea de la Parchet

inflatie

România e pe primul loc în Uniunea Europeană la capitolul inflație

România a avut şi în luna august cea mai ridicată inflaţie din Uniunea Europeană. Potrivit datelor Eurostat, la noi, preţurile au crescut în medie cu 4,7 la sută. Rate mari ale inflaţiei s-au înregistrat şi în Bulgaria, Estonia şi Ungaria, de peste 3 la sută.

capsune

Căpșune cu ace de cusut în Noua Zeelandă

După Australia, au apărut căpșune în care erau ace de cusut și în Noua Zeelandă. Noi loturi de fructe au fost retrase de pe rafturile magazinelor. Autorităţile din Wellington au anunţat şi oprirea importurilor de căpşune din statul vecin.

Caiac-Avram-Iancu-Dunare-1024x682

Avram Iancu are nevoie urgentă de caiacist

Avram Iancu, celebrul înotător român, a pornit într-o nouă cursă. El traversează înot Marea Neagră. Și-a propus să facă cei 630 de kilometri, de la Sulina la Istanbul, în 45 de zile. Acum, el caută urgent un caiacist, care să îl ajute.

bani 2

Oracolul de la Omaha crede că ne paște o nouă criză financiară

O nouă criză financiară se va întâmpla din nou în viitorul apropiat. Avertismentul vine din partea miliardarului supranumit oracolul de la Omaha, Warren Buffet. El spune că de vină pentru apariţia crizelor financiare sunt invidia şi lăcomia.