Acum la Digi FM Digi FM OLLY MURS - Dear Darlin

14670 articole scrise de Beatrice Ghiciov

ANAF,Fisc,taxe,impozite

Noiembrie vine cu decizii de impunere de la ANAF

Fiscul va recupera de la contribuabili toţi banii pentru anii în care nu a ţinut evidenţa datoriilor către stat. Până la sfârşitul lunii octombrie vor fi centralizate datoriile, apoi la începutul lunii noiembrie vor fi trimise deciziile de impunere.

regina-ana

95 de ani de la nașterea Reginei Ana

Principesa Ana de Bourbon s-a născut la 18 septembrie 1923, la Paris. A fost fiica Principelui René de Bourbon și a Principesei Margareta a Danemarcei. Principesa Ana a copilărit în Franța. Începând cu anul 1939, după izbucnirea războiului, și-a urmat familia în Spania și în Statele Unite ale Americii, unde a urmat o școala de artă, la New York. În paralel, pentru a-și putea câștiga existența, a lucrat ca vânzatoare la magazinul universal Macy's.

champions league

Programul meciurilor din UEFA Champions League

Moment istoric în UEFA Champions League. După mai bine de un sfert de secol, se schimbă orele la care încep partidele. Ceasurile trebuie de acum setate la 19:55 pentru primele meciuri ale serii. Startul celorlalte se dă la ora 22.

sorina pintea

Sorina Pintea promite tratament pentru copiii care suferă de boli rare

Copiii care suferă de atrofie musculară spinală vor beneficia de tratament în cel mult o lună, spune ministrul sănătății, Sorina Pintea, la Digi24. Medicamentul va fi decontat integral, iar anul viitor aceşti pacienţi vor avea continuitate în tratament. Este vorba despre 54 de copii care suferă de această boală.

Electrocasnice vechi

RABLA pentru electrocasnice începe în octombrie

Anunţat de cel puţin un an, programul Rabla pentru electrocasnice va debuta luna viitoare. Guvernul a alocat 20 de milioane de lei pentru tichetele care vor ajunge la cei care vor să îşi dea electrocasnicele vechi şi să cumpere unele noi. Pot primi ajutor şi firmele, nu doar persoanele fizice.

medic

Lipsă acută de medici în cabinetele școlare

Sunt tot mai puţini medici în cabinetele şcolare. În Constanţa, de exemplu, sunt 16 medici la peste 44 de mii de elevi. Asta înseamnă că un singur specialist are în grijă aproape 3.000 de copii. Posturi libere există de doi ani, dar ministerul Sănătăţii nu are bani pentru salarii.

victor ponta

Ponta crede că Juncker a transmis un mesaj extrem de grav prin refuzul de a se întâlni cu premierul Dăncilă

După ce a fost lăsat singur la aeroport, preşedintele Comisiei Europene ar urma să se întâlnească, totuşi, cu premierul român. Vă reamintim, Viorica Dăncilă a lipsit de la aeroport, unde trebuia să-l întâmpine pe Jean Claude Juncker, la sosirea acestuia în România. Guvernul susţine că de vină ar fi avionul care a aterizat prea devreme şi SPP, care l-ar fi luat în grabă de la aeroport pe preşedintele Comisiei Europene.

brexit_57415300

Șefa FMI avertizează cu privire la Brexit

Brexitul va aduce pierderi britanicilor pentru că va provoca un cutremur financiar. Avertismentul vine de la şefa Fondului Monetar Internaţional, Christine Lagarde.