Acum la Digi FM Alice Tudor PINK FEAT NATE RUESS - Just give me a reason

14670 articole scrise de Beatrice Ghiciov

dacian ciolos 2

Dacian Cioloș a semnat petiția "Fără Penali în Funcții Publice"

Fostul premier Dacian Cioloș a semnat, în urmă cu puțin timp, în piața universității, petiţia inițiată de USR, prin care se solicită interzicerea accesului în funcții publice a condamnaților penali.

Trump ar invada Venezuela

Donald Trump amenință Iranul

Președintele Iranului va suferi „consecinţe cum puţini în istorie au suportat vreodată", dacă va mai amenința Statele Unite, i-a transmis șeful Casei Albe, omologului său, într-o postare pe Twitter.

Halep-Buzarnescu

Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu sunt singurele românce din Top 50 WTA

Mihaela Buzărnescu se află pe cea mai bună poziție a carierei, urcând de pe 25 pe 24, după ce a jucat semifinalele turneului WTA de la București. Halep începe săptămâna cu numărul 38 în fruntea ierarhiei jucătoarelor profesioniste de tenis, cu 7.571 de puncte. WTA a publicat clasamentul valabil de astăzi, iar Simona are un avans de 831 de puncte faţă de daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA (6.740 de puncte).

the motans

The Motans are cui să îi dedice piesele

The Motans a fost invitat în studioul Digi FM, la matinalul cu Bogdan Miu și Cătălin Striblea. Denis i-a surprins pe băieți când i-a "scăpat" informația că are pe cineva. Matinalii l-au întrebat care este locul lui secret preferat din România. Iar răspunsul artistului a fost o mega surpriză.

felix banila

Felix Bănilă, numit la conducerea DIICOT

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 23 iulie, decretul pentru numirea în funcţia de procuror-șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a domnului Oliver-Felix Bănilă - pe o perioadă de 3 ani.

Radu Paraschivescu

Radu Paraschivescu: ”Înjurătura la adresa PSD este de înțeles”

Radu Paraschivescu spune că înțelege frustrarea celor care scriu înjurături la adresa PSD în diverse zone. ”Nivelul acesta de relaționare există deja în societatea noastră chiar și al nivel micro. Iar în altă ordine de idei, cuvântul acesta este denaturat în ultimele decenii. El a avut alte sensuri atunci când l-am preluat din rromanes.”

prima editie

"Sonați aici!" - Verificări praf de la Poliție

Bogdan Miu și Cătălin Striblea au vrut să știe direct de la sursă cum merge campania de verificare a prafurilor de la diversele festivaluri din România. Poliția anunță periodic pe FB ce acțiuni va face pentru a-i prinde pe cei care vând sau consumă droguri. Unele dintre acestae sfârșesc în dialoguri amuzante cu cei aflați la festivaluri.

romani elvetia 2

"Patru Români în Elveția" - O diasporă între Campari Bar, politică în exil și stres cu autorități

Săptămânalul elvețian “Die Wochenzeitung” a publicat un reportaj amplu despre diaspora română din Elveția, unul dintre rarele texte în care românii apar într-o lumină pozitivă. Redăm mai jos integral reportajul.