Acum la Digi FM Nono Semen MINELLI - Bug a Boo

14670 articole scrise de Beatrice Ghiciov

Oksana Șaciko

Cofondatoarea mişcării FEMEN găsită moartă în Paris

Oksana Șaciko, una dintre fondatoarele mișcării Femen, a fost găsită moartă în apartamentul ei din Paris. Conform primelor informații difuzate de poliția franceză, ar fi vorba despre sinucidere.

irina bara

Victorie pentru Irina Bara în turneul de la Moscova

Jucătoarea de tenis Irina Bara, locul 140 WTA a învins-o, astăzi, cu 6-0, 6-3, pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, locul 98 mondial. Disputa a contat pentru primul tur al turneului de la Moscova, cu premii în valoare de 750.000 de dolari.

venezuela inflatie

Inflație record în Venezuela - 1 milion la sută

Un milion la sută va fi rata inflației până la sfârșitul anului în Venezuela, estimează Fondul Monetar Internațional. Cifra-record reprezintă cel mai grav caz de hiperinflație din istoria modernă.

colectiv_incident_club_bucuresti_foto

Procesul în cazul Colectiv ar putea fi reluat

Procesul Colectiv ar putea fi luat de la zero. Și asta pentru că CSM a aprobat cererea de pensionare a judecătorului Valeriu Terceanu, potrivit unor surse Mediafax.

dacian ciolos 5

Dacian Cioloș: "Bilanțul Vioricăi Dăncilă conține date false"

Bilanțul prezentat ieri de premierul Viorica Dăncilă a folosit date false pentru a coafa realitatea, susține fostul prim-ministru Dacian Cioloș. Răfuiala actualului șef al Guvernului este tot cu anul 2016 deși, amintește Cioloș, între timp au mai existat alte două guverne PSD în acest an și jumătate.

TENIS: SIMONA HALEP VS PATTY SCHNYDER, FED CUP ROMANIA - ELVETIA

România întâlnește Cehia la Fed Cup 2019

Simona Halep şi colegele din lotul României vor avea şansa să învingă în premieră pe Cehia în Fed Cup. Întâlnirea este programată pe 9 și 10 februarie 2019.

antonia dara

Antonia și Dara, cele mai slabe replici de agățat

Antonia și Dara au venit la Digi FM în preziua concertului Apus Acustic de pe Promenada Mall, miercuri la ora 20.00. Fetele le-au povestit lui Miu și Striblea cele mai slabe replici de agățat pe care le-au auzit de-a lungul timpului. Dar au luat parte și la un joc nou propus de matinali.

lostfound_large

Vrei să fii ghinionar: ce lucruri ai pierdut?

Inspirați de povestea suceveanului care a pierdut 13 mii de euro aflați într-o comodă returnată de sora lui, Bogdan Miu și Cătălin Striblea i-au întrebat pe oameni ce au pierdut din neatenție.