Acum la Digi FM Digi FM IGGY AZALEA FEAT RITA ORA - Black Widow (Super Clean)

14670 articole scrise de Beatrice Ghiciov

Viorica-Dancila

Întrebată de problema inundațiilor, Viorica Dăncilă a vorbit despre irigații

Viorica Dăncilă a fost invitată luni seara în studioul Antenei 3, la emisiunea lui Mihai Gâdea. Acesta a întrebat-o dacă a discutat cu ministrul Agriculturii despre inundațiile care au afectat recoltele. Premierul a spus într-o frază că a discutat la Bruxelles pentru eventuale ajutoare, după care a început să vorbească despre programul PSD pentru irigații, lăudându-se minute în șir cu investițiile și pompele de irigații, scrie g4media.ro.

jennifer-lopez-1800x1209

La mulți ani, Jennifer Lopez!

Jennifer Lopez împlinește 49 de ani! Visa încă din copilărie să devină artistă, astfel că a început să cânte de la o vârstă fragedă. De-a lungul timpului, a jucat în multe filme. Dar succesul a fost de partea ei abia în anul 1997, când a jucat rolul binecunoscutei și regretatei Selena, în filmul cu același nume. A urmat apoi încă un succes cu filmul "Anaconda", și, în timp, a devenit una dintre cele mai căutate actrițe de la Hollywood.

viorica-dancila

Viorica Dăncilă, raportul celor 6 luni de guvernare

Investitorii nu au plecat din România, spune premierul Viorica Dăncilă, care a prezentat bilanțul primelor 6 luni de guvenare.

acoustic-sessions-banner

Top cele mai bune piese acustice

Ne pregătim pentru concertele Digi FM Apus Acustic, acolo unde artiștii României dedică serile de miercuri apusului de soare. Până când ne vor cânta Antonia, The Motans, Irina Rimes, Nicoleta Nucă, Mark Stam, Dara, Smiley, Feli, Sore, Ana Munteanu, Serendinschi, Amir, Valeria Stoica și Jean Gavril, v-am pregătit o listă de piese acustice pe care le adorăm!

Procesul "Colectiv" ar putea fi reluat de la zero

Preşedintele Asociaţiei Colectiv a reactionat, pe Facebook, după ce judecătorul Valeriu Mihai Terceanu, cel care instrumentează cazul Colectiv, a cerut să iasă la pensie.

dragnea dancila

Liviu Dragnea, despre Guvernul Dăncilă: "A luat măsuri bune pentru țară"

Liviu Dragnea crede că Guvernul Dăncilă a luat măsuri bune pentru țară, dar se declară mâhnit că miniştrii nu-şi fac timp să prezinte populatiei măsurile benefice pe care le iau.

romgaz

ASF anchetează tranzacțiile cu acțiunile Romgaz și OMV Petrom

Autoritatea de Supraveghere Financiară verifică tranzacţiile cu acţiuni Romgaz şi OMV Petrom. Asta după ce, săptămâna trecută, când guvernul anunța plafonarea prețului la gaze, pe Bursa de la București au fost înregistrate operațiuni de tranzacționare neobișnuit de numeroase cu acţiunile celor două companii.

dna

Un singur candidat la șefia DNA

Este ultima zi în care magistraţii se mai pot înscrie în cursa pentru şefia DNA. Iar până acum, un singur candidat şi-a depus dosarul. Este vorba despre Florentina Mirică. Ea s-a aflat printre procurorii care au semnat o scrisoare publică, prin care au criticat decizia Curţii Constituţionale referitoare la revocarea fostei şefe a DNA, Laura Codruţa Kovesi.