Acum la Digi FM Lucian Mindruta LIVE - ON AIR

14670 articole scrise de Beatrice Ghiciov

cuplu

Ce faci când se pune un străin în pat cu tine

Bogdan Ciuclaru a deschis marți sertarul pentru a povesti cea mai tare chestie cu putință: un tânăr din Dâmbovița, un pic afumat, a greșit nu numai casa în care trebuia să se întoarcă, dar a și intrat în patul proprietarilor pe care i-a trezit din somn.

Eugen Teodorovici

Teodorovici: "Amnistia fiscală va șterge doar penalitățile și o parte din dobânzi"

Amnistia fiscală nu va șterge datoriile ci doar penalitățile și o parte din dobânzi, spune ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici. La Antena 3, șeful finanțelor a dat exemplul amnistiei pe care a dat-o în 2015, când ordonanța de urgență a avut același mecanism de aplicare.

Augustin-Lazar-e1461850590884

Augustin Lazăr, despre candidații la șefia DNA: "Cel mai bun să câștige"

Este foarte bine că mulți candidați la șefia DNA vin din interiorul instituției, spune Procurorul General. Augustin Lazăr afirmă că el însuși a încurajat candidatura procurorilor anti-corupție pentru funcția de procuror-șef.

Tudorel-Toader-9

Plângere penală împotriva lui Tudorel Toader

O nouă plângere penală împotriva ministrului Tudorel Toader. De data acesta pentru ilegalităţi privind plata orelor suplimentare pentru angajaţii din închisori.

Hacker

Hackerii ruşi au provocat pene de curent în SUA

Hackerii ruşi au pătruns în reţelele de electricitate ale Statelor Unite, relatează ziarul The Wall Street Journal. S-ar fi întâmplat anul trecut și este posibil ca aceștia să fi provocat astfel pene de curent, scrie publicația, care citează oficiali ai guvernului federal. Această campanie probabil continuă, avertizează Wall Street Journal.

pasaport

Program prelungit la pașapoarte

Serviciile de pașapoarte București-Ilfov îşi vor prelungi programul de lucru cu publicul, din cauza numărului mare de solicitări. Birourile de pașapoarte funcționează în două centre comerciale Plaza România și ParkLake.

metrou-incident

Probleme la metrou

În Capitală, au fost probleme la metrou. Circulaţia a fost oprită, între staţiile Constantin Brâncoveanu şi Eroiii Revoluţiei, după ce călătorii au observat un fum gros pe peroane.

dna

Lista finală a candidaților pentru şefia DNA

Ministerul Justiţiei a publicat lista finală a candidaturilor pentru şefia DNA. Numărul celor înscrişi pentru ocuparea acestui post a rămas 4. Este vorba despre Florentina Mirică, şefa Serviciului combatere a corupţiei în justiţie din DNA, procurorul şef adjunct al DNA Marius Iacob, Elena Grecu, şef al Secţiei judiciare penale a DNA, şi procurorul Cristian Lazăr, adjunctul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din Parchetul General.