Acum la Digi FM Audienta nationalã NATHAN DAWE FT ELLA HENDERSON - 21 Reason

14670 articole scrise de Beatrice Ghiciov

digi sport

Champions League și Europa League se văd la Digi Sport

Abonații Digi TV și spectatorii Digi Sport se vor bucura, timp de trei sezoane, din 2018 până în 2021, de spectacolul oferit de UEFA Champions League și UEFA Europa League.

simona-halep-13

Simona Halep va juca la New Haven

Simona Halep a acceptat invitatia la turneul programat în perioada 19-25 august. Simona Halep a câştigat o dată titlul la New Haven în 2013, iar ultima dată a participat în 2014.

klaus

Anchete în încercarea de a lua bani de la Klaus Iohannis pe casa pierdută în instanţă

Ministrul de Finanţe a trimis Corpul de Control la ANAF, dar vrea şi ca Tudorel Toader să verifice cum s-a suspendat o acţiune a Fiscului de acum doi ani, legată de acelaşi caz.

kovesi 3

Kovesi nu va fi sancționată de CSM

Consiliul Superior al Magistraturii a decis: Laura Codruţa Kovesi nu va fi sancţionată disciplinar. Fosta şefă DNA a fost cercetată pentru refuzul de a se prezenta la comisia parlamentară care a anchetat alegerile prezidenţiale din 2009. Hotărârea CSM a fost luată cu majoritate de voturi. A existat, însă, o opinie separată.

parinti2

Ce sfaturi inutile ai primit de la părinți

APTOPIX Romania Government

Sonați aici! - Președintele se uită la interviul Vioricăi

Reporterii speciali ai matinalului au o înregistrare secretă de la Cotroceni. Au aflat cum a trăit președintele cel mai recent interviu al premierului Dăncilă.

irina rimes

Cea mai așteptată colaborare! Irina Rimes și The Motans lansează „Cel mai bun DJ”

Irina Rimes, una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală românească, lansează astăzi noul ei single, „Cel mai bun DJ”, alături de The Motans. Colaborarea dintre cei doi artiști de peste Prut este una pe care fanii lor au așteptat-o mult timp, aceștia exprimându-și în nenumărate rânduri dorința de a-i auzi cântând împreună.

autobuz cluj

Pisică amendată în Cluj

O femeie a primit o amendă, în Cluj, pe numele pisicii pentru că a urcat cu animalul în autobuz. Ea transporta felina bolnavă la veterinar într-o cușcă specială. Se pare că amenda a fost acordată din cauză că, potrivit regulamentului deținătorilor de animale de companie din Cluj-Napoca, este prevăzut accesul în mijloacele de transport cu câini de talie mică, dar nu se spune nimic despre cazul pisicilor.