Acum la Digi FM Alex Vidia ED SHEERAN - Shivers (Beatmix-Nou)

14670 articole scrise de Beatrice Ghiciov

femei

Femeile se pot îmbolnăvi de la prea multă muncă - STUDIU

Un studiu recent arată că numărul mare de ore de muncă poate duce la diabet de tip 2. La această concluzie a ajuns Mahee Gilbert-Ouimet, epidemiolog la Institutul pentru Muncă și Sănătate din Toronto.

isu sibiu

Primarii din Sibiu vor fi amendați dacă sunt de negăsit de pompieri

Reprezentanții ISU Sibiu vor aplica amenzi primarilor ale căror localități sunt inundate, dar ei sunt de negăsit. Unul dintre aceștia este primarul din Alțîna, care nu a răspuns la telefon în timp ce localitatea era sub ape.

masina

Bucureștenii primesc vouchere ca să renunțe la mașina veche

Bucureştenii care sunt dispuşi să renunţe la maşina veche pot primi 9 mii de lei de la Primăria Capitalei. Este vorba de un proiect aprobat astăzi în şedinţa Consiliului General, prin care se încurajează achiziţionarea de maşini noi care poluează mai puţin.

tableta

România e pe locul 5 la viteza de internet

România se poate lăuda că are printre cele mai bune viteze de internet din lume. Cele mai recente date plasează ţara noastră pe locul cinci la nivel mondial, cu o viteză de 38,6 megabiți pe secundă.

petre daea

Reacția Ambasadei Israelului la afirmațiile lui Petre Daea

O reactie la afirmațiile lui Petre Daea care a comparat efectele Holocaustului și cele ale pestei porcine a venit din partea Ambasadei Israelului.

cfr

Vom avea trenuri care merg cu 160km/h

Vom circula şi în România cu trenuri care ating 160 de kilometri pe oră, promit sefii din Ministerul Transporturilor. Deocamdată, însă, doar pe un tronson nou construit între Sighişoara şi Daneş care a fost dat în folosinţă chiar în aceste zile.

sorina pintea

Sorina Pintea recunoaște că nu s-a făcut nimic pentru secțiile de mari arși

Spitalul Regional din Cluj trebuie să fie gata până în 2023. Asta ne cere Uniunea Europeană care asigură o parte din finanțare, spune ministrul Sănătății.

Interiorul unui avion

Crește numărul de pasageri care tranzitează aeroporturile românești

Numărului pasagerilor care au tranzitat aeroporturile româneşti a crescut spectaculos, relevă un studiu al Centrului pentru Siguranța Aviației Civile.