Acum la Digi FM Alice Tudor PUYA FEAT NICOLE CHERRY - PAHARUL SUS

14670 articole scrise de Beatrice Ghiciov

liviu dragnea 3

Liviu Dragnea se încurcă în declarații - AUDIO

Liviu Dragnea se încurcă în declarații: neagă faptul că ar fi semnat, în 2014, protocolul dintre Ministerul Dezvoltării şi Serviciul Român de Informaţii.

klaus 2

Klaus Iohannis contestă la CCR legea care interzice radarele nesemnalizate

Legea care interzice radarele nesemnalizare pe drumurile publice ajunge la CCR. Președintele Klaus Iohannis le cere judecătorilor constituţionali să analizeze actul normativ, după ce poliţiştii rutieri au făcut un apel public către şeful statului să nu promulge legea.

eclipsa-totala-de-luna-1280x640

Eclipsa totală de Lună începe la ora 21.24

Cea mai lungă eclipsă totală de Lună din acest secol va avea loc în această noapte. Şase ore şi 16 minute îi va lua Lunii să intre şi să iasă din umbra Pământului iar vreme de o oră și 43 de minute, satelitul Terrei va fi complet acoperit.

dan barna

Dan Barna crede că Tudorel Toader caută un candidat asemănător cu Viorica Dăncilă

780x530

Digi FM Apus Acustic Part II

Digi FM te urcă pe Promenada Mall ca să vezi cum coboară soarele... pe muzică acustică! Vino să asculți hiturile tale preferate, pe acorduri demne de un cer de vară, alături de Smiley, Feli, Sore, Ana Munteanu, Serendinschi, Amir, Juno, Kale, Dominique, Jean Gavril.

sua iran

SUA se pregătesc să atace Iranul

Statele Unite ale Americii ar pregăti un atac asupra facilităților nucleare ale Iranului, relatează un post australian de televiziune. ABC citează surse de rang înalt din cabinetul premerului federal Malcolm Turnbull, care dau și un termen pentru această operațiune: începutul lunii august. Australia ar fi pregătită să sprijine operațiunea americană, mai spune postul de televiziune.

nori

Vremea rămâne la fel și în august

Bogdan Miu și Cătălin Striblea s-au săturat de vremea proastă din ultimele săptămâni. Și au sperat că dacă vorbesc cu cei de la meteo, situația se va repara. Dar Mihai Huștiu de la ANM le-a spus că lucrurile vor rămâne la fel și în primele zile ale lui august.

Smiley

La mulți ani, Smiley!

Matinalii l-au sunat de la prima oră pe Smiley ca să-i spună "La mulți ani"! Cel mai iubit artist din România face 35 de ani și va sărbători la mare alături de părinții săi. Digi FM îi mulțumește pentru sprijinul pe care ni l-a dat de-a lungul anilor. Iar voi îl puteți vedea la Digi FM Apus Acustic miercuri pe 1 august, alături de cei mai tineri membriai Hahaha Productions.