Acum la Digi FM Marius Dobre OLIVIA ADDAMS - Rasarit Perfect

14670 articole scrise de Beatrice Ghiciov

pretre_daea_foto_youtube

CNCD s-a autosesizat în cazul afirmațiilor lui Petre Daea

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării s-a autosesizat în legătură cu afirmaţiile ministrului Agriculturii, Petre Daea, despre "porcii incineraţi ca la Auschwitz"!

explozie-ambasada-sua-china

Suspect reținut în China după explozia din fața ambasadei americane

Un suspect a fost reținut de forțele de ordine din China, după explozia care a avut loc, în această dimineață, în fața ambasadei americane din Beijing.

780x530 foto nou

Un nou concert Digi FM Apus Acustic pe 1 august

Digi FM te urcă din nou pe Promenada Mall ca să vezi cum coboară soarele... PE MUZICĂ ACUSTICĂ! O experientă senzorială inedită, cu artiști autohtoni și muzică 100% acustică.

guvernul romaniei

Cât ar trebui să mai stea în funcție acest guvern?

Bogdan Miu și Cătălin Striblea au făcut joi un inventar al greșelilor Vioricăi Dăncilă. Și l-au adăugat și pe Petre Daea care a făcut o gafă uluitoare. Cum de e posibil așa ceva? Și de ce ar mai trebui să rămână aceștia în funcție?

Radu Paraschivescu

Radu Paraschivescu salvează limba română

Radu Paraschivescu a strâns din nou câteva greșeli gramaticale care au zburat liber în spațiul public din România în ultimele zile. Aflați ce nu e în regulă cu ”crenvuștii” dar și cu ”crenvuștii hipnogustoși.”

daea

Petre Daea își cere scuze pentru comparația eutanasierii porcilor cu Auschwitz

Ministrul Petre Daea își cere scuze după ce a spus, la Antena 3, că porcii infestaţi cu pestă porcină africană sunt ucişi ca la Auschwitz.

catedrala manturii neamului

Încă 10 milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Primăria Capitalei intenționează să aloce, cu ocazia rectificătii bugetare de astăzi, zece milioane de lei pentru continuarea lucrărilor la Catedrala Mântuirii Neamului și aproximativ 18 milioane de lei pentru construirea, amenajarea sau reparaţiile altor 166 de biserici.

Mega Millions

Câștig record la loteria americană

543 de milioane de dolari! Atât a câştigat un californian la loteria Mega Millions din Statele Unite. A fost singurul bilet câştigător. Este cel mai mare premiu obţinut vreodată de o singură persoană la concursul care se desfăşoară în 46 de state şi teritorii americane.