Acum la Digi FM Alice Tudor GORGON CITY FEAT KATY MENDITTA - Imagination

14670 articole scrise de Beatrice Ghiciov

Tudorel-Toader-9

Tudorel Toader nu face nicio propunere pentru șefia DNA

Tudorel Toader nu face nicio propunere la acest moment pentru șefia DNA, iar procedura va fi reluată. Niciunul din cei 4 candidați la funcția de procuror-șef al DNA nu a fost considerat destul de bun de Ministerul Justiției, Tudorel Toader.

home-alone

"Home Alone" se întoarce!

Hollywood plănuiește să refacă “Home Alone”, dar cu o surpriză la care fanii nu se așteptau. Noua peliculă se va numi “Stoned Alone”, și în rolul principal va fi un consumator de marijuana.

Trump ar invada Venezuela

Donald Trump a obținut informaţii compromiţătoare despre Hillary Clinton de la ruși

În timpul campaniei din 2016 pentru alegerile prezidențiale, Donald Trump ar fi fost de acord ca doi membri ai familiei sale să întâlnească o avocată rusă care oferea informaţii compromiţătoare despre Hillary Clinton. Este vorba despre fiul președintelui, Donald Trump Jr, și de Jared Kushner, ginerele șefului administrației de la Washington.

fcsb

Victorie pentru FCSB în Europa League

FCSB a început cu o victorie cursa pentru grupele Europa League. În prima manşă a turului doi preliminar, din deplasarea cu Rudar Velenje, roş-albaştrii s-au impus cu 2-0, prin golurile marcate de Dennis Man şi Felipe Teixeira.

viitorul

Egal pentru Viitorul în Europa League

A doua echipă românească din turul secund al preliminariile Europa League, Viitorul Constanța a terminat la egalitate partida cu Vitesse Arnhem. Echipa pregătită de Gheorghe Hagi i-a condus cu 2-0 pe olandezi, la Ovidiu, prin dubla semnată de Denis Drăguş.

Bugs_1

La mulți ani, Bugs Bunny!

Bugs Bunny împlinește azi 78 de ani! El a debutat pe micile ecrane, în desenul animat A Wild Hare. Bugs Bunny este un iepure fictiv ce apare în seriile animate Looney Tunes și Merrie Melodies create de Leon Schlesinger Productions, ce a devenit, în 1945, Warner Bros. Cartoons. El rămâne unul din cele mai populare personaje de desene animate din lume. În 2002, el a fost numit de TV Guide ca cel mai bun personaj de desene din toate timpurile. În prezent, el este mascota fraților Warner (Warner Brothers).

traian basescu

Mesajul lui Traian Băsescu pentru Petre Daea: "Marș afară!"

Traian Băsescu a postat un mesaj, pe pagina sa de Facebook, un mesaj adresat lui Petre Daea, după ce ministrul agriculturii a comparat sacrificarea porcilor bolnavi de pestă porcină cu uciderea evreilor în lagărul de exterminare de la Auschwitz.

IMG_7639

Digi FM Apus Acustic - Un concert anti-ploaie

Ploaia este un element demn de ignorat atunci când pe scena DigiFM Apus Acustic urcă artiști precum Antonia, Irina Rimes, The Motans, Nicoleta Nucă, Dara și Mark Stam, care cânta 100% acustic pentru spectatorii strânși în număr extrem de mare ca să-i privească, să-i asculte și să fredoneze alături de ei.