Acum la Digi FM Lucian Mindruta LIVE - ON AIR

14672 articole scrise de Beatrice Ghiciov

irina rimes

Cea mai așteptată colaborare! Irina Rimes și The Motans lansează „Cel mai bun DJ”

Irina Rimes, una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală românească, lansează astăzi noul ei single, „Cel mai bun DJ”, alături de The Motans. Colaborarea dintre cei doi artiști de peste Prut este una pe care fanii lor au așteptat-o mult timp, aceștia exprimându-și în nenumărate rânduri dorința de a-i auzi cântând împreună.

autobuz cluj

Pisică amendată în Cluj

O femeie a primit o amendă, în Cluj, pe numele pisicii pentru că a urcat cu animalul în autobuz. Ea transporta felina bolnavă la veterinar într-o cușcă specială. Se pare că amenda a fost acordată din cauză că, potrivit regulamentului deținătorilor de animale de companie din Cluj-Napoca, este prevăzut accesul în mijloacele de transport cu câini de talie mică, dar nu se spune nimic despre cazul pisicilor.

patriarhul-daniel

Mesajul Patriarhului Daniel pentru grecii afectați de incendii

Patriarhul Daniel a transmis arhiepiscopului Atenei şi al întregii Elade, Ieronim al II-lea, un mesaj de solidaritate cu victimele incendiilor din Grecia.

maradona

Maradona surprins beat la volan

Diego Armando Maradona a fost surprins la volan deși se afla clar sub influența băuturilor alcoolice și abia putea să lege câteva cuvinte, după cum reiese din video-ul de mai jos.

Lucescu-razvan

Victorie pentru Răzvan Lucescu

PAOK Salonic, echipă antrenată de Răzvan Lucescu, a învins aseara FC Basel cu 2-1, în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal. Returul va avea loc săptămâna viitoare.

stadion targu jiu

Stadion nefinalizat inclus în bilanțul guvernului

Stadionul din Târgu Jiu a fost inclus în bilanțul premierului Viorica Dăncilă ca o realizare a celor 6 luni de guvernare. Doar că stadionul nu este terminat. Lucrările s-ar putea finaliza în septembrie, dar este cel de al patrulea termen din ultimii doi ani.

trump

Înregistrarea audio care dovedește că Trump a cumpărat tăcerea unei actrițe porno

Donald Trump a încercat să cumpere cu bani gheață tăcerea unei vedete Playboy care susține că ar fi avut, în urmă cu zece ani, o aventură cu actualul șef al Casei Albe.  Asta reiese din înregistrarea audio a unei conversații purtate de președintele american Donald Trump cu un avocat, difuzată de postul de televiziune CNN.

incendii-grecia-3_26404700

Localnic grec: "Mi-am luat bebeluşul în braţe şi am alergat către mare"

Incendiile devastatoare din Grecia au dus la moartea a 76 de persoane. Este însă doar un bilanț provizoriu pentru că foarte mulți oameni sunt încă dați dispăruți. Sunt și aproape 200 de răniţi.