Acum la Digi FM Alex Vidia STROMAE - Alors On Danse

14670 articole scrise de Beatrice Ghiciov

Ion Leonard Dicu

Primarul care s-a făcut singur Cetățean de Onoare

Ion Leonard Dicu, primarul comunei Pietroșița, s-a făcut singur Cetățean de Onoare al localității pe care o conduce! El s-a decorat singur, dar și pe Președintele PSD Dâmbovița - Adrian Țuțuianu și consilierul județean PSD - Florin Georgescu.

canada-atac

Atac armat în Toronto

O femeie a fost ucisă și 13 au fost rãniți dupã ce un bãrbat - a cărui identitate nu a fost încă făcută publică - a deschis focul, în aceasta noapte, in orașul canadian Toronto.

sevastova-anastasija_s

Sevastova e campioană la BRD Bucharest Open

Anastasija Sevastova a câştigat BRD Bucharest Open şi a ridicat deasupra capului al treilea trofeu WTA din carieră.

mike pompeo

Mike Pompeo cere sistarea importului de petrol din Iran

O nouă mutare diplomatică americană vine de la secretarul de Stat Mike Pompeo, care a cerut comunității internaționale să nu mai importe petrol din Iran.

cod portocaliu de instabilitate atmosferica

Coduri galbene de ploi și vijelii în România

De la ora 10 intră în vigoare un cod galben de ploi şi vijelii, pentru Bucureşti. Iar în oraş plouă deja din cursul nopţii. Aceeaşi atenţionare meteo de vreme rea vizează 30 de judeţe şi este valabilă până mâine seară, la ora 23.

meteo

Vreme extremă în toată Europa

Vremea este extremă în multe zone din Europa. Balcanii şi Italia sunt, astăzi, sub avertizări de ploi şi vijelii în timp ce în Norvegia şi Suedia sunt emise coduri portocalii de caniculă. Sunt aşteptate, acolo, până la 30 de grade Celsius şi în ambele ţări se extind incendiile de vegetaţie.

hiv sida

Pericol de extindere a maladiei SIDA

Lupta împotriva SIDA are nevoie de mai multe miliarde de dolari anual, dar în lipsa banilor, maladia riscă să se extindă.

daniel-radcliffe

La mulți ani, Daniel Radcliffe!

Daniel Radcliffe împlinește 29 de ani! Este un actor britanic, cel mai bine cunoscut pentru interpretarea personajului Harry Potter din filmele cu același nume, bazate pe bine-cunoscuta serie de cărți.