Acum la Digi FM Alex Vidia JASON DERULO - Take You Dancing (Beatmix)

14670 articole scrise de Beatrice Ghiciov

begu-mitu-20

Irina Begu și Andreea Mitu campioane la dublu la BRD Bucharest Open

Irina Begu și Andreea Mitu le-au învins în finala de la dublu pe Danka Kovinic (Muntenegru) şi Maryna Zanevska (Belgia), cu scorul de 6-3, 6-4. Astfel, ele și-au adjudecat trofeul de campioane la BRD Bucharest Open.

george

Cele mai drăguțe poze cu Prințul George

Prințul George de Cambridge este fiul Prințului William, Duce de Cambridge și al soției acestuia, Catherine, Ducesă de Cambridge. El împlinește azi 5 ani! Este primul nepot al Prințului Charles și al treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, în urma bunicului și a tatălui său. Are o soră mai mică, Charlotte și un frate mai mic, Louis.

selena gomez

La mulți ani, Selena Gomez!

Selena Marie Gomez este o actriță și cântăreață americană. Ea împlinește azi 26 de ani! Așa că ți-am pregătit o listă de curiozități despre Selena și câteva piese de mare succes.

sorin bobis

Sorin Bobiș rugat de Poliție să șteargă mesajul anti-PSD de pe câmp

Sorin Bobiș a scris pe un câmp, cu tractorul, un mesaj anti-PSD. El a postat, vineri seara, pe Facebook, că a fost rugat de Poliție să șteargă mesajul și era curios să afle dacă a încălcat o lege atunci când a scris mesajul.

romania

Limba română este printre primele 8 limbi ale lumii

Preşedintele Academiei Române, istoricul Ioan Aurel Pop, a anunţat că instituţia a finalizat o nouă ediţie a "Marelui Dicţional al Limbii Române", în 19 volume, cu peste 170.000 de cuvinte.

niall

Un britanic, după ce a mâncat o savarină românească: "Imigrația e cea mai tare!"

Britanicul Niall a postat pe Twitter o mică poveste conform căreia, vecinul său român a descoperit savarinele într-un magazin din Marea Britanie. Fericit, românul a cumpărat toate prăjiturile și i-a dăruit și lui Niall una.

dear car

DearCar - aplicația românească pentru șoferi, pietoni și poliție

Șoferii români sunt familiarizați cu Waze, una dintre cele mai utilizate aplicații. Acum, a apărut și o alternativă românească, ce poartă numele de DearCar. Este disponibilă gratuit pe Android și iOS și este de ajutor și pentru pietoni, dar și pentru poliție.

butterflies-drink-turtle-tears-lacryphagy-ecuador-fb2

Fluturii care beau lacrimile țestoaselor - VIDEO

Phil Torres, om de știință, jurnalist și explorator, a reușit să surprindă, pe cameră, un fenomen mai puțin întâlnit: fluturii beau lacrimile țestoaselor.