Acum la Digi FM Digi FM Benson Boone - Beautiful Things

14670 articole scrise de Beatrice Ghiciov

ONF

CinemaTePeCa prezintă “O noapte furtunoasă”, filmul care a bătut viața

”O noapte furtunoasă”, filmul de weekend la Digi24, a fost turnat în vreme de război, a rupt logodne și a construit decoruri-unicat. Sâmbătă, de la ora 21:00, CinemaTePeCa ne dezvăluie cum a reușit cineastul Jean Georgescu să transforme teatrul lui I.L. Caragiale în filmul care a depășit toate așteptările.

bamboo

Dosarul deschis în cazul incendiului din clubul Bamboo a fost clasat

Dosarul deschis pentru distrugere din culpă în cazul incendiului de acum doi ani de la clubul Bamboo a fost închis. Procurorii nu au găsit elemente care să susţină acuzaţia şi nici declaraţiile celor audiaţi nu au fost edificatoare. Astfel că au clasat cauza.

furtuni-de-zapada-europa-est-355987

Avertizare meteo emisă pentru acest weekend, valabilă în toată țara

Nu scăpăm nici mâine de vremea rea. Meteorologii au prelungit codul galben de ninsori, ploi și polei până mâine la ora 14.

Viorica Dăncilă, cu Președinția Consiliului UE

Viorica Dăncilă: „Ne confruntăm cu o campanie de dezinformare împotriva ţării noastre alimentată de oameni politici români”

Premierul Viorica Dăncilă îi cere din nou președintelui Klaus Iohannis să-i numească pe Lia Olguța Vasilescu și pe Mircea Drăghici la Transporturi și Dezvoltare. Prim-ministrul spune că șeful statului este obligat să respecte decizia CCR.

maduro guaido

Guaido îi oferă amnistia lui Maduro dacă cedează puterea în Venezuela

Liderul opoziţiei din Venezuela, autoproclamat preşedinte interimar, ia în calcul să-i ofere amnistia lui Nicolás Maduro dacă va ceda puterea. Juan Guaidó îl acuză pe acesta de moartea a 26 de oameni în timpul manifestaţiilor de zilele trecute împotriva regimului.

polei

Probleme în toată țara din cauza poleiului

În continuare sunt închiși traficului, din cauza poleiului, primii 100 de kilometri ai autostrăzii București - Constanța. Este vorba de tronsonul până la Drajna.

petre daea

Petre Daea explică de ce reprezintă cormoranii o problemă pentru România

„Cormoranii în România fac baie în piscine”, a spus ministrul Agriculturii, Petre Daea, miercuri, în Parlamentul European. El a fost chemat în Comisia pentru pescuit pentru a prezenta prioritățile pe care România le are în domeniul pescuitului în mandatul preșeședinției Consiliul Uniunii Europene.

emiliano-sala

S-au încheiat căutările avionului în care se afla Emiliano Sala

Joi seara s-au încheiat căutările avionului în care se afla Emiliano Sala. Aparatul de zbor în care se afla fotbalistul a dispărut luni seara de pe radare deasupra Canalului Mânecii şi, cel mai probabil, s-a prăbuşit.