Acum la Digi FM Alice Tudor ARTEMAS - I LIKE THE WAY YOU KISS ME

14670 articole scrise de Beatrice Ghiciov

ceata2

Probleme cu ceața în mai multe zone ale țării

Ceața face probleme pe mai multe drumuri din țară. Vizibilitatea este redusă sub 100 de metri, iar șoferii sunt sfătuiți să circule cu atenție.

simona halep111

Simona Halep: „Eu nu simt nimic, mă bucur pentru Pliskova”

Simona Halep s-a întors astăzi acasă, după ce a fost învinsă de Serena Williams în optimile de finală de la Australian Open. Jucătoarea română de tenis spune că penrtu ea va urma câteva zile de pauză, iar apoi va reveni la antrenamente pentru a juca din nou la cel mai înalt nivel competițional.

emiliano-sala

Ultimul mesaj trimis de Emiliano Sala: „Nu știu dacă vor trimite pe cineva să ne caute pentru că nu ne vor găsi”

Operaţiunile de căutare a avionului în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala au fost reluate, în această dimineaţă. Aparatul de zbor a dispărut luni seara de pe radare deasupra Canalului Mânecii şi, cel mai probabil, s-a prăbuşit. Tânărul ar fi avut o presimţire, familia a dezvăluit ce mesaj a trimis după ce a urcat în avion.

merkel macron

Franța și Germania au semnat tratatul de la Aachen

Franța și Germania strâng rândurile. Cele două mari puteri au semnat la Aachen un nou tratat de cooperare franco-germană, o încercare de a dinamiza Uniunea Europeană într-o perioadă foarte delicată. Există specialiști care cred că această consolidare a prieteniei dintre cele două state ar putea duce la crearea unui super stat european, un stat federal. Doar cine va îndeplini criteriile va putea adera la această construcție.

papa francisc

Papa Francisc, vizită în Panama pentru Zilele Mondiale ale Tineretului

Papa Francisc merge în Panama, unde va participa la Zilele Mondiale ale Tineretului, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate tinerilor catolici. Aceasta este prima călătorie externă a Suveranului Pontif în 2019, anul în care va veni şi în România.

Serena-Williams-Tennis-Tutu-Outfit-2018-US-Open

Serena Williams, eliminată de la Australian Open. Simona Halep ajunge pe locul 3

Serena Williams a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 6-4, 4-6, 7-5, de Karolina Pliskova din Cehia, în sferturile de finală al Australian Open.

jean chelba

Jean Chelba, tatăl unuia dintre tinerii care au decedat în incendiul din Clubul Colectiv, a murit

Jean Chelba, tatăl lui Alex Chelba, unul dintre tinerii care au decedat în urma rănilor suferite în incendiul din Colectiv, a murit marți seară. Alex avea 33 de ani și a fost unul dintre cei care au ieșit pe propriile picioare din club, cu arsuri de gradul 2 și 3, însă a murit după șapte zile în spital.

insula lacul morii

Insula Lacul Morii va fi transformată în cea mai mare plajă artificială din România

Insula Lacul Morii din București ar urma să fie transformată complet. Așa promite Primăria sectorului 6 din Capitală, care vrea să amenajeze, acolo, cea mai mare plajă artificială din România.