Acum la Digi FM Marius Dobre MAROON 5 FEAT. CARDI B - Girls Like You

14670 articole scrise de Beatrice Ghiciov

scutece

Scutece cu substanțe periculoase, în Franța

Scutecele pentru copii conţin substanţe periculoase, în concentraţii mai mari decât cele admise, arată un raport al Agenţiei Naţionale de Securitate Sanitară din Franţa. În scutece au fost găsite erbicide interzise în Uniunea Europeană, clor, hidrocarburi şi prea mult parfum.

emiliano sala

FC Nantes deschide porțile pentru public la antrenamentul de joi

FC Nantes deschide porțile pentru public la antrenamentul de joi. Va fi primul antrenament de la dispariția lui Emiliano Sala.

agenda zilei

Agenda zilei - 24.01.2019

România e în prag de gripă. Se află în a doua săptămână epidemică de gripă. Iar dacă și săptămâna viitoare va fi la fel, autoritățile vor declara epidemie. Toate informațiile despre gripă, le aflați la știrile Digi FM.

feli

Feli a lansat „Nu mă înveți tu cum să sufăr” - VIDEO

Feli a lansat primul ei single, după ce a născut. Piesa se numește „Nu mă înveți tu cum să sufăr”.

Vlăduţ Cîrciu

Concert caritabil “Împreună pentru Vlăduţ”, marți, 29 ianuarie, la Face Club Bucharest

Marţi, pe 29 ianuarie, de la ora 19:30, va avea loc concertul caritabil cu licitaţie „Împreună pentru Vlăduţ”. Evenimentul este organizat cu scopul de a-l ajuta pe Vlăduţ Cîrciu, un băieţel de doar 6 ani care luptă cu o boală cruntă, să strângă banii necesari operaţiei şi tratamentului în străinătate.

eurodeputati

Reacția eurodeputaților la legea privind recursul compensatoriu și OUG pentru contestația în anulare

Eurodeputații din toate grupurile politice critică dur măsurile luate de puterea de la București în justiție și anunțata OUG pentru contestația în anulare a sentințelor date de completurile de 5 judecători de la instanța supremă în perioada 2014-2018. Europarlamentarii îi cer lui Tudorel Toader să dea asigurări că nu va lua astfel de măsuri, scrie G4Media.ro.

Tudorel-Toader

Tudorel Toader: „Ne dorim să sporim încrederea cetățenilor în actul de justiție”

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a vorbit in fata deputaților din comisia LIBE despre ordonanța privind completurile de cinci judecatori. „Nu vrem ca prin acestă contestație în anulare cineva să scape de pedeapsă, dar nici nu îi poți spune românului că a fost judecat nelegal, dar rămâne în pușcărie", a spus ministrul Justiției.

curs valutar, euro

Leul, la un nou minim istoric. Euro sare de 4,75 lei

Leul doboară încă un record negativ. Banca Națională a cotat astăzi 1 euro la 4 lei şi 75 bani.